ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Локо пускат билети от 3 и 5 лева за мача с Черноморец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:56 / 02.03.2010Коментари (114)7589
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив Пловдив определи цените на билетите за пролетния полусезон. На централната трибуна на стадиона ще се влиза срещу 5 лева. Досега билетите за тези места струваха 6 лева. За всички останали сектори се запазва цената на билет от 3 лева. Двубоят срещу Черноморец ще се играе в събота от 13,00 часа на Лаута.
Още по темата: общо новини по темата: 19
08.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 05.03.2010 г.
0
 
 
Утре,който не дойде заради времето,е е*аси женчото!!
на 03.03.2010 г.
+2
 
 
Търся си жълт еничер да ми пали сутрин колата като тръгвам за работа да ми е топло, да разходжа кучето и да мете пред къщи. Коя порода препоръчвате? Чух, че най-добре било да земеш Изгревбойски Мангал, но умирали от свърхдоза доста бързо...
0
 
 
Чета коментарите на ени4арите от лаинута и се чудя ,наистина ли тези боклуци живеят в Пловдив.На порутената си ко4ина казват стадион,отри4ат кюстендилското си минало,и са уверени ,4е ще напълнят клоаката лайнута.Югозападни подлоги 1936 ,това име ще ви приляга най -добре.И не се радвайте много коко е подвижна мишена 3,не го забравяйте !!!
-1
 
 
КАЛИНКИТЕ НА КОКО-СИНИТЕ СКУМРИИ 1:4 хааахахахахахаххаха
на 03.03.2010 г.
0
 
 
Батка, кво се чудиш въобще.. тва си е безпорен факт. А положението сега става още по-зле, щото освен че са прости, сега са и безработни.. нали отбора им закриха и сега злобата към нас е невероятна, даже по-голяма от тогава като станахме шампиони, а те изпаднаха. Пък нас колкото повече хора ни мразят, толкова по-малко ни пука и толкова по-силни ставаме
+1
 
 
Чета коментарите и се убеждавам, че жълтите австралопитеци са липсващото звено между маймуната и човека
-3
 
 
Бутерчета казах ви да не се надъхвате много,на никой не му пука за тоя мач между вторите отбори на двата града...3000 най-много ако вали ще сте 1500 мокри раирани мишока хахааахахахахаааааха
+3
 
 
Присъствието ни въобще няма да го поставяме на въпрос-то е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ВСЕКИ ЛОКОМОТИВЕЦ!Нищо не ни липсва за да не бъдем на "Лаута"! Имаме потенциал, класа и сили да вземем победата!Ние като ултраси имаме задачата с ревностната си подкрепа да наклоним везните в наша полза и да вземем победата!Нека обаче е ясно, че една гореща атмосфера ще бъде мотиватор и за гостуващия отбор.Да не кажа, че нашите футболисти ще бъдат психически обременени.Предвид малкото точки, които имаме, и че мача трябва да се спечели на всяка цена една буйна атмосфера по трибуните действа задължаващо на футболистите ни.Въобще подводните камъни върху, които стоим са много повече, отколкото съперника ни в Събота!Погледнете класирането и вижте, че ако бургазлии загубят мача си с нас се прощават с мечтите за Европа!За нас пък всеки мач е финал.Едно е сигурно - в Събота на "Лаутън Парк" ще бъде много горещо.Всяка точка по терена и трибуните ще бъде нажежена до червено.Теренът пък ще прилича на вулканична лава и за футболистите на двата отбора!Пожелавам си една кълбовидна мълния повече във вратата на съперника ни под дъжд от огън и мирис на сяра!
-1
 
 
Ако Нинджата подреди отбора добре, ще ги бием без проблем. Необяснимо за мен, в предишния мач и Киро Акалски, и Бенжелюн бяха много стресирани и допуснаха елементарни грешки. Ако се предпазят от такива изпълнения, ще си вземем трите точки. До края на сезона ни трябват поне 7 победи. Освен черноморец и ботев задължително трябва да бием мездра, своге,монтана, пирин и сливен и да вземем още 4-5 точки от другите отбори. Днес говорих с някои от момчетата от отбора, които споделиха, че макар и да са по на 27-30г, никога не им се е случвало да гостуват на някой стадион и в сектора за гости да е толкова пълно, че да няма къде да стъпиш от хора. Всички са много надъхани за победа. Ето това ми се иска да виждам в отбора - да играят навито, да се раздават докрай и да не се предават. Е не всеки мач може да се побеждава, но ние, Локомотивците винаги ще подкрепяме Отбора. Хайде в събота всички на стадиона да викнем мощно ЛО КО МО ТИВ! И призовавам всички Локомотивци: Нека да не споменаваме повече жълтите - те не са ни вече враг!
+1
 
 
Това е добра новина.В тази икономическа криза билетче от 3 или 5 лева е по джоба на всеки един привърженик на футбола.Поздравявам нашето футболно ръководство с правилната политика.Само Локо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: