ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Старши-треньорът на Локомотив помоли феновете за търпение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 25.02.2010Коментари (43)6275
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой помоли феновете и хората, които се интересуват от клуба за търпение, докато тимът се сработи. През зимната пауза бяха привлечени много футболисти, които според Шенсой все още не са изградили екип и ще им трябва известно време да се сработят. Ето какво още каза новият треньор на Локо на пресконференция, която Plovdiv24.bg излъчи директно:

"Направихме много сериозна селекция, доста по-сериозна от другите отбори. Трябва ни време, опитахме се да привлечем такива футболисти, които наистина могат да помогнат на отбора. Важното е да направим колектив. Нямам магическа пръчка, ще дружим заедно, на театър, кино, трябва ни малко време, за да направим този колектив.

Напрежение за положението си има всеки треньор. Аз искам да помоля феновете на тима да бъдат търпеливи. За съжаление сега целта ни е да останем в групата, ситуацията от есента е тежка. Моята философия като треньор е, че не е важен противника, а ти трябва да си подготвен.

Нямам проблеми в Локомотив с никой индивидуално. В отбора е наред и никой не ми съ
здава проблеми. Целта е да направим едно голямо "Ние", един колектив.

Целта ни е да останем в групата, няма значение какво се случи в първите мачове - важното е накрая да останем. Само се надявам феновете да проявят търпение в началото.

Това, което се случи с Ботев е лошо за българския футбол, лошо е и за Локомотив.

Познавам отбора на ЦСКА, гледахме ги в Анталия, ще стане труден мач. Всеки ще иска да се докаже - и там е нов отбор, нов треньор. Ние също ще се опитаме да покажем агресивна игра, да се чудят "Защо така се борят Локомотив?", с игра да го покажем. Надявам се да успеем да изненадаме Локомотив, това често се случва в първите мачове. Много обичам една поговорка - като закопчаеш първото копче на ризата, надолу всички са наред. Ако сбъркаш първото копче, надолу всичките ще са сбъркани. Нека закопчаем точно първото копче", заяви Шенсой.

Групата на Локомотив Пловдив ще стане ясна утре след тренировката. Тимът заминава на лагер преди мача с ЦСКА, който е в събота от 16:45. Главен съдия ще бъде Станислав Тодоров от Шумен.
Още по темата: общо новини по темата: 19
01.03.2010
01.03.2010
28.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Надали в София ще направим нещо,дано да се постараят,че тези контроли много слабо се представиха.
+1
 
 
Хахаха, каква идилия само - селинджърите от Крумово вече нямат отбор в групата на майсторите, и си мислят че ние ще последваме съдбата им!Само, че ние имаме президент, ръководство, треньори и отбор!И ако изпаднем, ще изпаднем като мъже, а не като жълти пу*ки!Жълтеникавите все правят сметки без крачмар!Гледайте ни, хубаво ни гледайте и се учете, дребни жълти душички!Мир на праха ви!Комунизмът вече го няма, партията я няма и изчадието им -също!
-3
 
 
МАЛЦИНСТВАТА АКО МИСЛЯТ,ЧЕ НЯМА ДА ИЗПАДНАТ ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖАТ!ЦСКА ЩЕ ВИ НАБУТА ОЩЕ 5 ГОЛА.С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ТОЗИ МАЧ.ДОГОДИНА ДЕРБИ В Б ГРУПА!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ГО!
+1
 
 
Нинджата усеща, че е седнал на горещ стол и може много скоро да катапултира, затова се презастрахова! Все пак, щом го харесва Коко, да го оставим първите няколко кръга да видим дали ще мотивира и нахъсва отбора!
+1
 
 
Няма такава тъпотия като на ромщайна!Типичният представител на изчезващият вид жълт мисир , който се среща предимно в турско говорящите села около град Пловдив и известен главно с огромното си малоумие и простотия.Колкото до косоваря крайно време е да престане да говори толкова много!Няма да го търпим само заради глупостите ,които плещи!Не остана хищник в зоологията ,който да не го спомена!Тоя май сам не си вярва!!!
0
 
 
Нинджата на тая снимка как гледа само,сигурно е видял призрака на Лаут бей.хахахааааахахахааааахаха
0
 
 
Догодина 4 отбора от Пловдив в Б група. Не смея да си го мечтая.
0
 
 
Във събота ще видим до каква степен сме се сработили, и дали въобще ти ставаш за нещо. Приказките свършиха, от тук нататък чакаме деиствия, даже и не си мислете, да ни изнасяте мачове, като ония цирк с Брестник. Всички на Армията в Събота.
0
 
 
помияр тва да не е вихрен, няма търпение тука или резултати или вън!!!!с такава селекция няма да се опрвадаваш
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: