ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо направи 2:2 при дублиращите отбори с ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:13 / 01.03.2010Коментари (4)3840
Рангел Абушев бе най-добрия на терена за "смърфовете"
Локомотив Пловдив завърши наравно 2:2 с ЦСКА в двубой от дублиращата група, игран на помощното игрище, известно още като "Кошарата". В дублиращия състав играха някои от новите попълнения от зимната селекция - вратаря Иван Църваришки, защитникът Костадин Гаджалов, както и халфът Рангел Абушев, който бе най-добрия на терена и вкара един от головете. Първото попадение реализира бившият "смърф" Бранеков за ЦСКА преди почивката. При резултат 0:1 завърши и първото полувреме. Абушев застраши вратата на гостите при един от най-красивите моменти в мача, когато след диагонално центриране засече топката от ъгъла на наказателното поле, но мощното му волле мина на сантиметри над горната греда. В края на полувремето съдията пък подмина чиста дузпа за Локомотив за игра с ръка на играч на ЦСКА.

През второто полувреме "смърфовете" успяха да обърнат резултата. Първо в 54-ата минута Локо изравни. Тогава Рангел Абушев се показа като най-съобразителен в разбъркване, станало след центриране на Иво Герджиков. Малко по-късно "смърфовете" поведоха от дузпа с 2:1. Тя бе отсъдена за игра с ръка в наказателното. Точен бе Любо Цеков, който се върна от Брестник и ще играе за дубъла. До края ЦСКА обаче успя да върне второто попадени след като Кирил Атанасов се възползва от недобро излизане на Църваришки и вкара с глава. Така срещата завърши при краен резултат 2:2.


Още по темата: общо новини по темата: 19
01.03.2010
28.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
МАЧА С ЧЕРНОМОРЕЦ Е ПРЕМЕСТЕН ЗА СЪБОТА ОТ 13 ЧАСА! НЕКА ВСЕКИ КОЙТО МОЖЕ ДА РАЗПРОСТРАНЯВА ТАЗИ НОВИНА ЗАЩОТО ЩЕ ИМА ГОЛЯМО ОБЪРКВАНЕ! МАЧА Е В СЪБОТА ОТ 13 ЧАСА А НЕ В НЕДЕЛЯ!
+1
 
 
Защо по дяволите играят със старите екипи....? Т'ва "КОМ" не искам никога повече да го виждам през живота си ...
+1
 
 
беше много интересен мач! в него отново съдията беше главно дейстеащо лице! абе голям смях! поведоха ни и до там! в края на първото полувреме при 0-1 ,при един фаул за нас,защитник на чорбата спря топката не с една а с две ръце но дузпа нямаше! второто полувреме ги смазахме като им вкарахме едва 2 гола но те играха адски грубо и бяхме принудени да сменим най-добрите си 5 на терена заради различни контузии и умора от тежкия терен,след което ни изравниха в самия край! за нас играха само юношите които направиха сандър играчи като маркиньос,бранеков,манчев к.янев и още около 3-4-ма,водещи се резерви при мъжете! браво на дубъла! .....а и предеи малко разбрах че БФС са решили дублиращите да останат и от догодина! това беше единственото разумно решение на футболната ни централа откакто е начело в този си вид!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Един от героите на Локо отново се разписа в Бахрейн
БФС обяви програмата! Пусна два мача на Ботев и един на Локо
Нов удар по Локо! Основен играч пропуска първите два плейофа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: