ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с втора минимална загуба от ЦСКА - при юношите младша
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:25 / 01.03.2010Коментари (18)4944
© Plovdiv24.bg
Локо и ЦСКА се изправят един срещу друг отново, този път на Лаута
Локомотив Пловдив записа втора минимална загуба от ЦСКА, този път при юношите младша възраст в Елитната група. Младите "смърфове" нямаха възможност да покажат добра игра, тъй като теренът в "Царско село" в столицата бе изключително кален и неподходящ за игра, а домакините играха много грубо. С контузия по-рано излезе и вратарят Венцислав Христов.

Първото полувреме завърши 1:0 с гол в края на ЦСКА. След като "черно-белите" имаха няколко добри възможности да вкарат, домакините се възползваха и реализираха вместо тях. През втората част ЦСКА вкара втори гол и въпреки многото пропуски, единствено Лъчо Михайлов успя да вкара за 2:1 и да направи загубата почетна.

Това е втора загуба в цикъла от три битки Локо - ЦСКА за три дни. В събота мъжкия тим на "смърфовете" падна с 2:3 от "армейците" в столицата. Загубата на юношите дойде в неделния ден, отново в София. Днес дублиращия тим на Локо ще може да вземе реванш за двете загуби. Мачът е в 15 часа на Лаута.
Още по темата: общо новини по темата: 19
01.03.2010
28.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Жълтите,жълтите жълтите са в "Б" !! Олеле,олееле няма на каде !!
+1
 
 
Миризливите мангали от изгрев бойс пак са объркали форума.....вашият форум е във Бгрупа със Спартачето лепиларчета малки!
+1
 
 
ИЗПУСНАХМЕ ЧОРБАТА ПРИ ДУБЛИТЕ! 2:2! ПРИ ТИЯ СМЕШНИЦИ ИГРАХА МАРКИНЬОС,МАНЧЕВ,БРАНЕКОВ,К,СТОЯНОВ И ОЩЕ 2-3 МА ОТ ПЪРВИЯ ОТБОР А НАЩЕ ЮНОШКИ ГИ СМАЧКАХА! 2 МИНУТИ ПРЕДИ КРАЯ НИ ИЗРАВНИХА СЛЕД КАТО СМЕНИХМЕ 5 ОТ ТИТУЛЯРИТЕ!
на 01.03.2010 г.
+1
 
 
За жълтите смисъла на сезона е, че чорбата са ни викали "цигани"... Писах и в една друга тема, жълтите са като хлебарката, като им скъсаш главата и приритват поне седмица след това. Ще трябва време докато Пловдив тотално забрави тази сган. Поне още една седмица хаха
+1
 
 
защо дразните бе колеги.....спрете да пишете във форумът им...!!
+1
 
 
Локомотивци, свиквайте с мненията на жълтото малцинство в темите за Локомотив!Те нямат стадион, отбор и ръководство!Сега всички нас гледат! Тях злобата и омразата ще ги довърши!Няма по-голям кеф да гледам, как жълтите се пенят!Завистта, злобата и ядеца на жълтура са, като балсам за душичката ми!Какво по-голямо удоволствие оттова да ги гледаш, как пикаят газ и кръв!И понеже "блестят с разум" накрая решиха да играят в "Б" гр. хахахаха, тъпаци!Всъщност, колкото и надалеч да се намира човек и добре да е устроен родното му място си го дърпа.Така е и с жълтите - те са си от село и е нормално да се завърнат там.Като ритат по села и паланки ще се чувстват в свои води и нищо няма да им липсва!Жълтите са във БЕЕЕЕЕ-НЯМА ВЛИЗАААААНЕЕЕЕЕ!
0
 
 
льокото е срам за пловдив и българия само при тях можеш да видиш ЦИГАНИ на мач а какво може да разбира ЦИГАНИН от футбол никаде другаде не можете да видите по света ЦИГАНИ на мач освен на циганския отбор на ЛЬОКОТО
+1
 
 
Кого най-много мразите: Локо-то, софийските отбори, полицаите? - Ние си обичаме отбора, не мразим. Тия Локо-то Господ ги е наказал, кво да ги мразим, ние ги съжаляваме. Най-измекярската публика са, нямат достойнство в боя. Биеш се с един, друг ти мине отзад и те удари с камък в главата! Или правим някъде среща 20 на 20, те идват 60 човека. Покрай тоя Жоро Илиев много се превъзбудиха. А преди ни караха да идваме с тях до Стара Загора за охрана! Купуват ни ядене и пиене и влизат на стадиона, ние вънка си поркаме. Ако ги питаш същия въпрос, ще ти кажат, че ни мразят, а човек мрази този, от когото го е страх. Те са болни хора, живеят в някакъв собствен свят. Може ли да си представиш, че човек от тяхната агитка не си купува банани и лимони, щото били жълти! И много обичат да хвърлят бомбички и камъни отдалече. Викам му: "Ела тука! Като си мъж, дай да си ударим по няколко туката". Джентълмен съм, ще му дам да ме удари пръв. После аз, после пак той. Ако може. Аз съм 120-килограмов човек, къде ще го гоня!
0
 
 
- А какво ще стане с вашата агитка? Половин година няма да имате мачове...?- Ааа, не, ние не се разпадаме като публика, пак ще си има мероприятия. Имаме неща за изчистване. С комплексираните типчета от Локо си се виждаме по улиците, нищо че няма мачове. Сега, като не ходим на гостувания, ще сме с повече свободно време и може да посетим някои от нашите "приятели".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: