ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо победи с 1:0 Брестник в дебюта на Котев и Данчо Тодоров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:53 / 20.02.2010Коментари (112)13480
Локомотив Пловдив победи с 1:0 Брестник в последната контрола на тима преди старта на шампионата, която се игра на стадион "Пловдив". "Смърфовете" биха с гол малко преди края на бразилеца Евертон Джилио - Том. Повторен дебют за Локо направи шампиона Кирил Котев, а първи мач за "смърфовете" изобщо изигра Йордан Тодоров. Двамата, заедно с останалите нови попълнения от както Коко Динев взе отбора, бяха представени малко преди мача пред многобройната публика на Локо. Самото представяне на тима бе излъчено пряко в Plovdiv24.bg, а откъс от живото излъчване можете да видите във видеосекцията.

Локомотив владееше през повечето време топката и създаваше повече опасности, въпреки че в началото започнаха малко по-спокойно, докато разузнаят съперника. До почивката три от новите попълнения имаха много добри възможности за гол, но вратаря на Брестник Личев се намесваше стабилно. С гола се разминаха Зд

Откъс от живото излъчване на Plovdiv24.bg от представянето на Локомотив Пд на стадион Пловдив
равко Лазаров, Йордан Тодоров и Кирил Котев след удар с глава.

През второто полувреме в игра влезна почти изцяло нова единадесеторка. Те също имаха проблеми със създаването на опасности пред противниковата врата в началото, но след 10-ина минути започнаха да застрашават по-често противника. На няколко пъти Чиликов, който влезна след почивката се разминаваше с гола. В средата на втората част Тишлиев от Брестник получи червен картон, а на негово място влезе резерва, както традиционно се прави в контролите. По същият начин в 85-ата минута резервният вратар бе изгонен за фаул срещу откъсналия се Красен Трифонов. На вратата обаче влезе полеви играч. Именно на него Евертон Джилио - Том вкара директно от пряк свободен удар за победата с 1:0.

Двубоят бе последен от подготовката на Локомотив преди старта на шампионата. "Смърфовете" излизат срещу ЦСКА в първи двубой от пролетния дял в събота от 16:45 в столицата.
Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
не ставате за нищо кондукторки,само позорите Пловдив
+1
 
 
Момчета, не се заблуждавайте - ТОВА НЕ Е ИГРАТА НА ОТБОРА!Отидох на стадиона и с нетърпение чаках да излезне отбора на терена и да започне представянето.По едно време се обръщам настрани, и кого да видя - "Зума" разговаря с Андоне.После към тях се присъедени и пресаташето им Караиванов.Времето наближи да излезнат нашите и "Зума" ги остави.Когато почна представянето на футболистите ни пресаташето на ЦСКА не си свали мобилния телефон от ухото.Съобщаваше имената по телефона на всеки един от от играчите ни!Качиха се горе при публиката и Мартин Вълков ги покани да седнат до него.Та на един метър от мен седнаха Мартин, Андоне, Караиванов, а по-късно дойде и Милен Радуканов!Андоне беше спортно облечен, явно идваше от Свиленград...вероятно след тренировка на ЦСКА щото в противен случай щеше да си облече по-чисти дрехи!С пакет сланчоглед в ръка ст.треньора на ЦСКА се загледа на терена, където вече протичаше представянето на отбора, а рожденниците в тима ни приемаха поздравления. Румънецът внимателно наблюдаваше играта ни, но едва ли е видял нещо кой знае какво, тъй като напусна мача 15 мин. пред края!Чух само, когато с Караиванов коментираха смяните на второто полувреме.Впечатление му направи и ултрасите на Локомотив, когато се запалиха димките и загърмяха фойерверките.Румънеца с почуда отправи поглед към агитката и взе да маха с ръка, като се чудеше на атмосферата, която създаде черно-бялата торсида! Треньорския щаб и играчите бяха информирани за съгледвачите на "Червените", така че постната продукция, която показа отборът ни, въобще не ме притесни. Идват мачовете на истината, спокойно! С ЦСКА и най-вече с Черноморец ще си види истината!Повече ме притесняват вътрешните интриги и конфликти в тима!Дано не се зароди някакъв бойкот срещу Шенсой - в такъв случай няма да е чудно ако загубим първите два мача за да си тръгне Шенсой, ако е неудобен за някои хора!
+1
 
 
Контролите не се броят.Важното е другара седмица да бием чорбарите.Само Локо.
0
 
 
Пловдивския лъжелюбимец ДОКОДИНЕВСПОР 680 победи гранда Брестник с 1:0.Голът отбеляза Евертон Джилио-РОМ.
+2
 
 
За всички фенове На Локо Пд : -> Локомотив Пд 1:0 Брестник , Гол На Евертон Джилио - Том -> Феновете на Локо Пд По време на мача с Брестник 1948 -> Представянето на Локомотив Пловдив
+2
 
 
Жълтите в блиските 3 4 години на мач най много да съберат 20 30 човека :Д:Д:Д !!! САМО ЛОКО АЛЕ
+2
 
 
Жълтите в блиските 3 4 години ще имат подкрепа от 20 30 човека най много!!! САМО ЛОКО
+1
 
 
Ей жълти долни наркомани, като гледам продължавате с хероина и лепилото. А тоя bultra91 първо да завърши 4 клас и да научи буквичките тогава да пише че ходи на мачове от "малък".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: