ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (28)
Ако се брояха само БГ головете, Локо щеше да е втори, а Ботев - последен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:25 / 17.10.2022Коментари (16)3265
© Plovdiv24.bg
Допреди години Ботев Пловдив бе символ на школа, вадеща изключително качествени футболисти, особено в офанзивен план. Ако обаче към старта на кръга в Първа лига бъдат калкулирани само попаденията, реализирани от български футболисти, то "канарчетата“ ще заемат последната позиция, без да имат нито една победа.

В един такъв шампионат "жълто-черните“ ще имат 6 равенства и 6 поражения, като единственото родно попадение е на Виктор Генев при виртуалното равенство 1:1 със Септември, докато имаче срещата завърщи 3:1 за "канарчетата“. Останалите точки са от нулевите равенства с Берое, Локо Пловдив, ЦСКА 1948, Славия и Черно море, изчислява вестник "Мач Телеграф". Интересно е, че двубоят с варненци завършва 3:4, като всички голмайстори са легионери. За "канарите" вкараха Бароан на два пъти и Херман, а за "моряците“ Беншаа, Клементе и Курьор, като Нади от домакините си вкара автогол.

Иначе всички отбори в елита имат поне една победа при дефинираните по-горе условия. Предпоследен с един успех и общо осем точки е Берое, като българите са вкарали два гола за заралии.

Безалтернативен лидер в класирането е ЦСКА 1948 с 31 точки, формирани от 9 победи, 4 равенства и без загуба при цели 20 "български" попадения. Тройката се допълва от Локомотив Пловдив и Левски, които имат еднакъв актив от 23 точки.
Още по темата: общо новини по темата: 299
08.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
05.06.2023
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Обречини сми, защоту сми алчни и продажни Напуследък станахми нарицателну на „неудачници“, „дънни риби“, „смешен треньор“, „шестаци“ и т. н. И имами нахалствоту да коментирами Локомотив, койту спичели толкова, колкото ний нямами за 50 гудини. Лижим топкити на корумпирания кмет, защоту ако не е той ша ритами пак пу села и паланки. От тук нататък и нищо да не спечелат Локуту, пак ша им дишами пръднята. Ний със сигурнуст сми с калъфкити завинаги.
+3
 
 
"Българският" Локомотив Пловдив: Динко Хоркаш, Йосип Томашевич, Райън Бидунга, Мартин Паскалев, Матеус Да Силва, Пиер Зебли, Петър Витанов, Джовани Маркес, Бабакар Дион, Димитър Илиев, Бирсент Карагарен. Какво стана? 7 чужденци+карагерен/не българин/ та-8.
-3
 
 
С цингата и неговите 2000 малки негърчета ще е така. Нека. Тя съдбата си знае работата. Щом са доволни селските от настоящето си, така да е. Всички сме доволни от него:)
+2
 
 
Сравняваме ябълки с круши. Ако говорим за школата на Ботев, то тогава трябва да се броят головете на бивши юноши, вкарващи и за други отбори. Определено си е голям проблем, че в състава на Ботев има много малко юноши, но това не значи, че тези юноши не вкарват за други отбори. Иначе излиза, че като бележеше Наско Илиев за Ботев, това трябва да е заслуга на школата, а не беше.
+2
 
 
Хайде, като сте подкарали така, изчислете на кое място щеше да е Манчестер Сити, ако се брояха само головете на англичаните!
+2
 
 
Защо лъжете? А Карагерен да не е българин? Питай те го. Турчин бил.
+2
 
 
А пък ако се брояха сресаните бради и зализаните перчеми, Локо щеше да е на финал на Шампионската лига.
+2
 
 
Пак дивотии , ако беше така Локо нямаше да има купа ... Изобщо това е невероятно тъпо ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Девет маричанки попаднаха в разширения състав на България за Лига на нациите
БФС поздрави Кирил Домусчиев, пожела му здраве и късмет
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: