ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
16 разтрогнаха с Христолов, Ботев остава без футболисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:32 / 26.01.2010Коментари (128)13776
© Plovdiv24.bg
16 футболисти разтрогнаха договорите си с Димитър Христолов и вече не са част от Ботев Пловдив, съобщиха за Plovdiv24.bg от Асоциацията на българските футболисти, от където се грижат за техните дела. С тима се разделиха: Даниел Ола, Ален Карлет, Алберто Ребека, Чиро Сириняно, Емануеле Морини, Фабио Тинаци, Джилберто Дзанолети, Лука Бриньоли, Марко Д'арженио, Марко Ди Паоло, Максимилиано Брици, Чудомир Григоров, Илиян Йорданов, Йордан Етов, Васил Кочев и Христо Сталев. Днес Арбитражният съд уважи молбите им да разтогнат договорите си по вина на клуба след като не са получавали заплати от септември месец насам. Очаква се до края на прозореца за разтрогване, който е на 25 февруари, договорите си да разтрогнат и останалите футболисти в тима. Дори БФС да не отнеме лиценза на Ботев, шансът "канарчетата" да започне пролетния дял е съвсем малък, тъй като едва ли Христолов ще успее да намери футболисти за старта на пролетния дял, както и треньор с лиценз "Про".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
отбора трябваше да се разпръсне когато селския го взе не трябваше да се чака селския да го измуче до краи и ако има още някои заблуден фен да му вярва нека престане с вярата в селския боклук съберете се и го изселете от БГ или да го осъдят за всичко което е присвоил от БОТЕВ ,,,,,,,,,
-2
 
 
за чикижите които не им е ясна историята на ботев да не лаят мн :) тва е комунистически отбор които е бутан от власта и пак няма никви постижения ! пялен хал хабер да не говорим че по времето на брокериите пак без никави сериозни постижения пак хал хабер и сега бате митеее ще ви сипе да хапнете :)
+2
 
 
Имаше един случай, много показателен за така наречените футболисти и фенове на един кюстендилски отбор. След като паднаха в последното дерби, едно дебилче се юрна да забива черно-бяло парцалче в центъра на игрището. Непосветен човек отстрани би си помислил, че те са победили в този мач. Да, ама не! Просто така са свикнали открай време. Винаги са се кичили с чужди имена и заслуги. То не беше ЖСК Славия, то не беше Спортклуб, то не беше чужда лицензия за А група. Докато не премахнаха пловдивския Спартак от елита по изкуствен начин, Локото винаги са били отбор от втора ръка за нашия град. Почти като Марица Пд. Това е вашата славна история, буферчета, колкото и да ви е мъчно! Затова така дълбоко изживявате комплекса Ботев Пловдив! Той не умира!
-1
 
 
Днес германците пристигат утре подписват !
-2
 
 
Идат! Германците идат видяли са ги да маршируват по Богомил . Предвождали ги лично Хитлер и Гьобелс.
0
 
 
КАКВО ПОВЕЧЕ ИМАМЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ ,ТО Е ЯСНО ВИЖТЕ ТОВА И ПАПАГАЛИТЕ ДА ЗАТВОРЯТ ПОВЕЧЕ ЧОВКИТЕ СИ: ИМА И ОЩЕ ААААА ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ И ТОВА
0
 
 
Виж годината на емблемата ни! И повече не се обаждай за комунистически измислици! Шампион още през далечната 1929г., когато ЖСК Славия още не се е пръкнал, мангал смотан!
на 27.01.2010 г.
-4
 
 
ЗАКРИВАЙ КОМУНИСТиЧЕСКАТА ИЗМИСЛИЦА! ЗАКРИВАЙ АФД-ТО! СМЪРТ ЗА КОМУНИЗМА! СМЪРТ ЗА ЖЪЛТАТА СГАН!
-3
 
 
Пристигна ли Ханс вече, или "преглеждат" още договора със селския? Аиде, че сутринта гледам някъв реис с немска регистрация, напира да нахлува на игрището, новите момчета нямат търпение да започнат подготовката.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: