ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спартак скочи срещу треньори от други клубове: Не се правете на Клоп и Гуардиола
Автор: Стойчо Генов 12:01 / 28.06.2022Коментари (0)3722
©
Ръководството на детско-юношеската школа на Спартак (Пловдив) използва официалния клубен сайт, за да направи остро изявление. "Синьо-белите" сигнализират за сериозен проблем, като обърнаха специално внимание на треньори и ръководители от детските школи на други клубове.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на Спартак:

ЗАЯВЛЕНИЕ ОТ СТРАНА НА РЪКОВОДСТВОТО НА ДЮШ СПАРТАК ПЛОВДИВ ОТНОСНО СЪВМЕСТНА РАБОТА И КОМУНИКАЦИЯ С ДРУГИТЕ ДЮШ ПО ФУТБОЛ

Има проблеми, които ни вълнуват и държим да писмено да изразим нашето мнение и категорично становище по тях:

1. Не толерираме обаждания на треньори и ръководители от различни ДЮШ до състезателите на Спартак и техните родители, във връзка с евентуално преминаване в техния клуб.

2. Всяко дете заслужава добро обучение и за това ние подкрепяме, допълнително  индивидуално обучение на състезатели на Спартак Пловдив, извън учебно-тренировъчния процес на ДЮШ, но само с правилни средства и методи, след обсъждане на съдържанието и целите на допълнителната индивидуална работа с неговия треньор и методиста на ДЮШ в Спартак.

Наясно сме с наредбата за преминаване на състезатели от една ДЮШ в друга, както сме наясно и с размера на обезщетенията и условията при които те се изплащат на клуба. 

Нямаме против да комуникираме с всеки ръководител, от която и да е ДЮШ в България, ако официално проявява интерес към някой наш състезател.

Категорично против сме, някой треньор или ръководител от друг клуб да контактува с наши състезатели, членове на клуба и да ги разконцентрира.

Треньорския екип на ДЮШ на Спартак си е поставил целта да развива уменията и навиците на всеки състезател от ДЮШ. 

Нашите усилия са фокусирани, да планираме и контролираме учебно-тренировъчния процес на всяка възрастова група! Това е нашият път и начин да сме възможно най-полезни на децата, които търсят добро обучение и са се доверили на нас.

В този смисъл сме готови да споделяме знания и опит с всяка друга ДЮШ или да работим с външен треньор за допълнително индивидуално обучение, който провежда полезни тренировки, защото знае на какво, защо и как може да научи някой наш възпитаник. Правилната тренировка целенасочено развива децата, защото треньора може да се аргументира какво прави, като покаже план и дневник на извършената работа, като покаже тест, с който да докаже прогреса след неговото обучение!

Държим да уточним, че сме против децата да работят допълнително с треньори, които не контактуват с нас и работят без план, дневник и контрол на извършената работа, защото това са вредни тренировки! 

Държим да уточним, че сме против да се  правят случайни и нецеленасочени тренировки с топка или без топка заради самите тренировки. Когато липсва  предварителен тест за ВХОДНО НИВО на състезателя , който да определи неговия Профил със силните и слабите му страни, тогава дори да правите тренировките на Клоп или Гуардиола, няма как да разрешите проблемите на нашите състезатели, защото състезателите на тези величия в треньорството нямат нашите проблеми! 

Накрая, но на първо място държим да уточним, че когато допълнителните тренировки не се съгласуват с натоварването в клубния отбор, тогава те може да доведат до преумора или прекалено натоварване на някоя мускулна група, която да стане жертва на прекаленото усилие!

Професионалната етика на ръководството на ДЮШ на Спартак изисква добра комуникация и лоялност в работата с другите ДЮШ не само на приказки! 

Естествено, че след като заявяваме открито възмущението си от факта, че някой треньор или ръководител от друг клуб говори с родители на наши състезатели, зад гърба на ръководството на ДЮШ на Спартак, ние няма да си позволяваме да допускаме преговори с родители на деца от други школи, без да информираме своевременно, ръководството на техния ДЮШ.
Още по темата: общо новини по темата: 9
10.02.2024
31.07.2023
23.06.2023
23.11.2022
01.11.2022
28.10.2022
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Следващият съперник принуди Спартак да смени стадиона
Шефът на Несебър: Съдията помагаше на Спартак, беше дошъл да ни заколи!
Драма край морето! Спартак падна от Несебър в шоу с 5 гола
Съдия от Хасково свири мача на сезона за Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: