ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наджи Шенсой е новият треньор на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:54 / 26.12.2009Коментари (56)10183
©
Наджи Шенсой е новият старши треньор на Локо Пловдив. Новината потвърди един от новите шефове на Лаута Атанас Узунов. Вече е стартирала процедура по изваждането на работна виза на косовския специалист, който като наставник на Пирин през пролетния полусезон успя да победи Литекс на чужд терен и завърши наравно с ЦСКА у дома, а през миналия сезон стигна до финал за Купата.

Шенсой, който за последно бе начело на Вихрен и помощникът му Добри Митов пристигат в Пловдив заедно с Коко Динев.

Договорът на Шенсой ще бъде за срок от година и половина, като най-вероятно ще бъде официализиран като половин плюс една година. Думата на косовския спец ще бъде най-тежката при зимната селекция на Локо Пд.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
При положение, че Мездра май ще фалират, за да се спасим трябва да задминем само Своге, което при тяхната програма няма да е много трудно. Мисля, че 25 точки тази година ще са достатъчни за оставане в групата, а пък догодина ще мислим за по-добро представяне.
+2
 
 
Ах ах, как завиждат папгалите. Бай Митьо пак ще ви сипе с големия черпак, жълти комплекари. Цял живот ще ви мачкаме.
-2
 
 
с ники мартеницата за кафе, с жоро на море ,със сашо за череши , с коко за..... очаквам предложения
+3
 
 
До днес под гордите тепета, Живее жълта измет клета. Добре познатият Хикмет - Фен на жълтите заклет.Жалка част е той от клана, На дружината лайняна.Краднал гнусния цървул, Дето гледа в Истанбул, Име свято, героично И го плещи най-комично.Така легенда се родила В пернатата глава кирлива, Как с топка крадена в лозята С пера родила се ламята.Газят го безчет отбори. Крещи и търси отмъщение, Безсилен в своето падение. Има си селяк начело, Но го мрази, псува смело. За всичко той му бил виновен, Животът му е веч отровен. Тъй живота си тече и Надолу ги влече. Няма веч за тях спасение, Чезнат в общо умиление. В пълна липса на внимание, Страда тяхното мечтание. Бедни духом си стояха, Там под гнилата им стряха. Покрита с кал и перушина, Дреме жълтата дружина. Търсят си успокоение И от чуждо погребение. Друга птица в този град се ражда, От пепелта се тя сама възражда. Фениксът се горд събужда Жълтите, търчат по нужда. Жив е този чуден град, Рицар пази го крилат. В черно-бяло е облечен, И на вечност е обречен. Тече реката мързеливо, Под бяло облаче свенливо. Сред шест тепета сиенит Градът със слава е покрит. Приказката продължава, Дорде я има таз държава, Нека спи в покой детето, ЛОКО ПЛОВДИВ БДИ НАД ФИЛИБЕТО.
+1
 
 
Жълтите мангали пикаят кръв от яд, че отбора на Пловдив пак ще мачка наред....хахахха густо ми е като им чета завиливите коментари. Еми така ще е вечно втори ще сте, вечно зад великия Локомотив, това ви е съдбата.
+2
 
 
Жълтури , Господ никога няма да ви прости подигравките след убийството но Георги Илиев още дълго ще се гаврят с вас селяндури като Христолов!
на 27.12.2009 г.
0
 
 
какво им се връзвате... сега почти всички жълтурчета се въргалят от яд и се чудат кво да напишат в нашите новини. даже и да си добронамерен към тях, да им пожелаеш успех и Митьо да се махне те пак те плюят и те наричат мангал. Всеки който е по-силен от тях и умират от страх като чуят за него е мангал. Сега Шенсой и той ще е мангал като вземем да побеждаваме
+1
 
 
За жълтите комплексирани олигофрени и Сър Алекс да стане треньор на Локо Пд пак ще му намерят кусури. Избършете си плюнките и пяната около устата и си духнете вгрупом под опашката. Стига сте цапали темите на Локо с дриснята си.
+3
 
 
За манговците от Италия има друга тема! Пишете си в нея!Нас не ни интересуват вашите мнения! Гледайте си отбора, и без това вие имате да се притеснявате за много повече неща от нас!Вместо да си гледат проблемите и да търсят начин да ги разрешат, жълтурите пак с нас се занимават!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Един от героите на Локо отново се разписа в Бахрейн
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: