ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Варненски гимнастици доминираха с 37 медала на Купа България в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:41 / 21.03.2022Коментари (0)970
Общо 37 медала спечелиха състезателите на варненския клуб по спортна гимнастика "Интерком Груп - Черноморски юнак" от турнира за Купата на България. Надпреварата приключи през уикенда в зала "Строител" в Пловдив. 15 от отличията са златни, 12 сребърни и 10 бронзови, похвали се главният треньор на клуба Тодор Тодоров.

Състезателите на "Интерком Груп - Черноморски юнак" заеха първо място отборно във всички възрастови групи и при двата пола, като при жените вторият отбор на клуба зае второ място.

7 медала за клуба завоюва Божидар Златанов при младежите. Той заслужи златото в многобоя, както и на кон с гривни, халки, прескок и успоредка, със сребро се окичи на земя, а с бронз на висилка, където триумфира съотборникът му Раян Радков. Радков спечели също сребро на кон с гривни и успоредка и бронз в многобоя.

4 медала в актива на "Интерком Груп - Черноморски юнак" добави и Радослав Рачев при мъжете. Той триумфира на прескок и висилка, на кон с гривни се нареди втори, на успоредка трети и зае четвърто място в многобоя. Живко Стоянов спечели бронз на висилка в същата възрастова група, а Светослав Ангелов завоюва сребро на халки и се нареди седми в многобоя.

Стоян Гетов заслужи сребро на кон с гривни при юношите старша възраст. Четвърто място в многобоя в тази възрастова група зае Теодор Тодоров, пето - Симеон Димитров и седмо - Алекс Иванов.

Златен медал на земя при кадетките заслужи състезателката на "Интерком Груп - Черноморски юнак" Никол Колева, тя се нареди трета в многобоя. Ивон Стоянова остана втора на земя и пета в многобоя. Седма в многобоя се нареди Юлия Чомакова.

При девойките старша възраст Андреа Христова спечели 3 бронзови медала - в многобоя, на прескок и на земя. Един сребърен медал на прескок в същата възрастова група добави Мишел Арабаджиева, която зае и пето място в многобоя.

При жените 2 сребърни медала спечели Нели Тодорова - в многобоя и на земя. 2 бронзови отличия заслужи Ива Баракова - на прескок и на греда. 1 сребърен и 1 бронзов медал в актива на "Интерком Груп - Черноморски юнак" при жените добави Мирослава Димитрова - трета в многобоя и втора на прескок. Четвърта в многобоя се нареди Вероника Колева, пета - Бояна Бонева, седма - Теодора Ставрева.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: