ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на Локо искат от Топалова да каже кога ще има сделка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:41 / 03.12.2009Коментари (18)3734
© Plovdiv24.bg
Една от фен-групировките на Локомотив Пловдив - Наполетани, публикува днес съобщение, в което иска собственикът на клуба Галя Топалова да обяви с кого преговаря за акциите на Локо и да каже кога ще се осъществи сделката. "Черно-белите" фенове са недоволни от протакането на сделката и искат възможно най-бързо да разберат дали наистина ще има сделка и кога ще се финализира. Ето и цялото съобщение:

Преди десет дни за първи път г-жа Топалова зарадва нас феновете на Локомотив Пловдив. Тя заяви, че със сигурност продава отбора и до десет дена ще е ясен новия купувач, мистериозен българин, който не желае да става известен преди да е финализирана сделката. Същата тази сделка трябваше да стане факт десетина дена след това така позитивно изказване на г-жа Топалова.

За съжаление, сега десет дни по-късно не само, че няма нов собственик, но и ставаме свидетели на поредната доза лъжи и патологичен непрофесионализъм.

Заради нежеланието на собственика да плати няколко хиляди лева се наложи да играем срамно "домакински" мач на стадиона на "гостите". Въпреки, че тримата фена на Славия няма как да повлияят на играчите, самата обстановка и дори тревата на стадиона оказаха влияние и Локомотив загуби. За пореден път губим точки заради непрофесионализма и некадърността на ръководството ни.

Г-жо Топалова, настояваме да представите официално пред българската спортна общественост точния купувач на Локомотив Пловдив, ако такъв съществува както и точна дата на която сделката ще се осъществи. Очакваме да покажете готовност да понесете последствията ако това не се случи.

Napoletani Ultras Plovdiv 1995

Още по темата: общо новини по темата: 32
12.03.2010
27.02.2010
08.02.2010
03.02.2010
24.01.2010
23.01.2010
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много правилна и навреме реакция от "Наполетани"!Ханъмата трябва всеки ден да се притиска и да й се оказва натиск, докато не получим лично от нея информация за настоящето и бъдещето на клуба! Галя трябва да разбере, че ние не сме като феновете на Ботев, с които може да се гаври 10 ГОДИНИ! НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, и като фенове на този отбор няма да допуснем ПРОСТОВАТА ЖЕНА КАТО НЕЯ да ни води за носа!В случай, че кадъната се опита да си играе с нас на "сделка или не" предлагам да се организираме и да я посетим лично в офиса й в София, та да й замръзне гомното на тази простакела!Жълтите папагали нека не се притесняват за нас!Ние имаме какво да предложим на инвеститорите за разлика оттях!Те нямат нито отбор, нито стадион!Отборът е на италианците, които днес може да са тук, а утре някъде другаде.Играят на стадион, който е на МО и освен това ги гонят навсякъде, където идат - стадиони, хотели и т.н.Така че, да си гледат посрания г*з и да не се занимават с нас!Хем голи, хем голями, хем и нагли...имат очи и да говорят!
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 03.12.2009 г.
0
 
 
''Очакваме да покажете готовност да понесете последствията ако това не се случи.''-това ми хареса! Може да не доживей 2012 ако почне с кyрвенски номера.
0
 
 
думата " президент " отдавна вече не е на мода в бизнес средите на България. Използва се понятието" Управител ", " Собственик " и " Мениджър ",тези понятия ги въведоха Юпитата на тъй наречените " Президенти " на клубове и фирми който плащаха на мениджъри който са учили в престижни унивирситети и институти по света,а не в Пловдивския Унивирситет. Те знаят как се правят пари и пожелавам и на двата клуба да се отървът от тез " Бизнесмени ",който не знаят как се управлява с акъл,а само със сила. Очертава се прецедент и няма да има Пловдивски представител дълги години във футбола. Къде сте Пловдивски инвеститори който обичате и милеете за тези клубове.
0
 
 
За всички Ботевисти- 1. Не се ровете във темите на Локо и 2. Стига сте се псували ... няма мангали няма буфери ... Квот е било е било в миналото ... Сега има Ботев и Локо,които се борят срещу своите селски президенти!!! А за всички фенове на Локомотив Пловдив ... Галя Топалова е казала дата за закопуването на Локо ... Защо първо не се поровите малко и тогава да пускате деклариции ..
-1
 
 
Очакваме да покажете готовност да понесете последствията ако това не се случи. E не тия са много прости :Д
Цъкам минуси на буферите :)
на 03.12.2009 г.
0
 
 
Галя ши вземе пачка,га' пръдне квачка.
на 03.12.2009 г.
0
 
 
Сделка ще има когото и селския продаде бОТЕВ
-1
 
 
ама и на нашите звездьовци им е много удобно да плюем галка, пък те да се спотайват. Айде да ги видим сега като им плати заплатите какво им пречи да играят. Като паднахме от отбори като своге, ботев и мездра пак ли галка им беше виновна. Всички виждаме, че не и пука въобще за футбол, тя си признава, че е при нас по стечение на обстоятелствата, ама пак горе-долу плаща. Ако ще играят както досега да ги продава по-добре всичките - поне да дойдат момчета, които искат да играят. Половината отбори са по-зле финансово, ама играят, само нашите примадони поставят условия.
0
 
 
абе ква е тая работа искали да бъдат анонимни добре бе нали трябва да се знае с кой преговаря тая жалка може и с бен laden да преговаря не трябва ли феновете да знаят. тяхното мнение няма ли значение аман от митиови чалъми.ако мнението на феновете не е от значение за тях да си купат бресник там няма кой да ги пита.успех момчета
+1
 
 
Нали много ни се подигравахте, а!!!? Да знаете, че Галка е взимала частни уроци от Митьо :) Макар че, не съм толкова злобен като вас и не ви го пожелавам.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: