ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (8)
Локо победи Ботев с 4:0 при юношите набор 1992
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:32 / 21.11.2009Коментари (22)7725
Локомотив Пловдив спечели Дербито с Ботев с 4:0 на стадиона на "канарчетата" при юношите старша "Б"(родени 1992-а година) и ще зимува с 6 точки преднина в класирането. "Черно-белите" надиграха съперника, като домакините имаха едва две-три сериозни положения пред вратата на съперника. Все пак до 20-ата минута двата тима бяха равностойни и имаха по 1 чиста ситуация за гол.

В 5-ата минута Благомир Мастагарков от Локо премина през няколко защитници и вратаря на Ботев, но от малък ъгъл не успя да центрира добре на съотборник пред опразнената врата. В 14-ата добър шанс имаше Светослав Читаков от Ботев, който получи топката с гръб в наказателното поле, завъртя се и стреля опасно, но много добър рефлекс показа Ферди Мюмюнов и парира удара.

"Смърфовете" откриха резултата в 20-ата минута. Тогава защитата на Ботев допусна футболист в "черно-бяло" да нахлуе и центрира отблизко, а от малкото наказателно поле Благомир Мастагарков необезпокояван заби с глава за 1:0. Малко по-късно, в 33-ата минута, автогол си заби Спас Якимов, след като не изби добре центрирана от корнер топка. Локо можеше да увеличи преднината си още преди почивката, но Свилен Щерев уцели гредата след удар с глава отблизо. В края Цветелин Тонев можеше да върне едно от попаденията, но вратаря на гостите отново се намеси добре.

През втората част "канарчетата" тръгнаха да обръщат мача, но селекцията на Локомотив се бранеше много добре и на два пъти се възползва от откритите зони в защитата на Ботев. В 70-ата минута отново се разписа Благомир Мастагарков, а в 77-ата с хубав удар отдалеч Свилен Щерев оформи крайното 4:0.

Стартовите състави:
Ботев: Дамян Кадиев, Антон Солаков, Валентин Анков, Спас Якимов, Георги Георгиев, Николай Илиев, Николай Парнаров, Десислав Стойнов, Светослав Читаков, Георги Ванев, Цветелин Тонев.
Локомотив: Ферди Мюмюнов, Цветелин Стоянов, Борислав Моллов, Атанас Савов, Мартин Иванов, Илиян Марчев, Атанас Стоянов, Свилен Щерев, Благомир Мастагарков, Любослав Милянов, Гюнюл Коджаали.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Единственото яко нещо беше публиката.Какви бисери се пускаха от там :D:D:D:D
0
 
 
Подгответе ги за софийските отбори. Няма проблеми
0
 
 
браво машини!!! Чечо пускай ги при мъжете направо, не се чуди
0
 
 
и кво...голяма работа станало...нали безработните алкохолици пушачи oт италия които не са водили зимни подготовки и никога преди не са играли заедно в 1 отбор го на****ха на локото с 1:0....от тва по хубаво здраве му кажи
+1
 
 
Нищо ново.Браво на малките!С тези огромни средства за селекция ясно е , че ще се разчита само на тях.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 21.11.2009 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Две титли за боксьорите на "Лаута Арми" от държавното първенство
Страхотен успех за пловдивския спорт!
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: