ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (6) | Вчера (11)
Бонев поздрави Димитър Бербатов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:37 / 19.11.2009Коментари (1)1486
© Plovdiv24.bg
Легендата на българския футбол и Локомотив Пловдив Христо Бонев отправи специално поздравление към Димитър Бербатов, който подобри рекорда му за най-много голове за националния отбор. След снощните си попадения срещу Малта, Бербатов вече има 48.

Ето и пълният текст на писмото от Христо Бонев:

„Скъпи Митко!

Особено съм щастлив да те поздравя с постижението, което направи в името на родината. Само човек, който е вкарвал гол с националната фланелка може да разбере твоята радост. Два пъти по-щастлив съм, защото точно ти, обикновено момче от народа, с необикновен талант успя да подобриш моя рекорд. Всъщност този рекорд е на България. За мен, Христо Бонев, който е носил 96 пъти национаната фланелка и съм извеждал 42 пъти отбора ни като негов капитан, няма по-голяма футболна радост от тази да видя, че българин от Манчестър Юнайтед подобрява моя рекорд. Твоята младост е гаранция, че и за вбъдеще ще продължиш да ни радваш с попадения за родината ни. Постижението ти е оше по-ценно, тъй като успя да го направиш в един от най-мрачните периоди на футбола ни. Надеждата на мен и хората, които истински обичат националния отбо

© Plovdiv24.bg
р е в теб да върнеш позабравената му слава напук на зложелателите.

В заключение бих искал да те помоля за едно нещо. Митко, злобата и завистта винаги ще те съпътстват, както съпътстваха и мен. Те са признак на слабост на тези, от които идват. За голямо съжаление тези две злини са неизкореними. Не им обръщай внимание и върви по твоя звезден път, така както го правиш досега. Със сигурност има и ще има хора, които с подлостите си ще искат да те откажат, за да намърдат на твое място роднините си, както успешно го правят досега и заради което сме на този хал. Дори в най-тежките мигове, не се отказвай и поведи останалите момчета напред, за да излезем от безвремието, в което сме изпаднали. Ти можеш! Убеден съм, че ти ще поведеш отбора ни и скоро ще се класираме за финалите на голямо първенство напук на бездарниците, които спъват националния ни тим и го докараха до дъното.

В заключение искам да пожелая на теб и твоето семейство здраве и щастливи мигове. Ти вече си баща, което е много повече от всичко останало и отговорността за това е по-голяма от другите.

Винаги твой: Христо Бонев"

Източник: Gong.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Макар да съм от Ботев Пловдив,винаги съм се възхищавал na Христо Бонев за това,че е бил голям футболист и винаги съм го уважавал. Той е стълба който държи основите на Локомотив и без него този клуб е нямало да бъде толкова велик както нашия отбор. Малко ми е мъчно,че този пловдивски рекорд ще бъде забравен и няма кой да го подобри в близките години. Мъчно ми е,че в последните десет години няма топ трансфер на Пловдивски отбор. Единствения класен футболист на Пловдив " Даксон " ще го откраднат група продажни копелета. Това момче трябва да му бъде дадено българско гражданство и да играе в националния отбор,имаме нужда от футболисти като него.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Отлична новина за вратарския пост в Локомотив Пловдив
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: