ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (22)
Европейското и Световното по гребане с 2 милиона евро бюджет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:13 / 12.11.2009Коментари (6)2960
©
На около 2 милиона евро е пресметнат бюджетът на двете първенства по гребане в Пловдив - Европейското през 2011 г. и Световното през 2012-а, съобщи председателят на Българската федерация по гребане Светла Оцетова. Заедно със заместник-кмета по спорта Георги Титюков, днес тя направи оглед на Гребния база.

"Съоръжението предлага условия за състезания на най-високо ниво, но предстои доста работа. От ремонт се нуждаят и трибуните, и финалната кула. Трябва да се подготвят офиси за техническите лица от международните организации, а най-належащо е да се осигури стартово устройство", изреди Оцетова.
 
Макар че изграждането на паралелен канал за подгряване на гребците да не е задължително условие за провеждането на международните състезания, градът би спечелил, ако го има. "Освен тренировките и първенствата, новото съоръжение би облекчило и екологията на града, защото повечето вода във втория канал би намалила лятната температура в града с цял градус", обясни Оцетова.

Заедно с министъра на спорта Свилен Нейков, областния управител Иван Тотев и кмета Славчо Атанасов, тя ще е сред почетните председатели на организационния комитет за първенствата.
Още по темата: общо новини по темата: 17
09.09.2011
31.08.2011
18.08.2011
10.08.2011
10.08.2011
10.08.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тези чичковци и лелки които са се наредили на снимката като ги гледам надали ще могат да свършат нещо. Трябва млад динамичен екип от хора. Този от ляво си мисли за 3-ка кебабчета а лелката до него пък пресмята какво да си купи от мол-а.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 12.11.2009 г.
0
 
 
И утре да почнат да дълбаят за втори канал пак няма да могат да го завършат на време. Просто общинарите действат с такива темпове, че все едно са умрели. Справка - т.нар. ремонт на бул. "България" и "Руски - Победа"
0
 
 
да и щото ще има европейско и световно за тва няма ток на базата на тракия в залите е студено и тъмно няма топла вода в сабликалните няма и ток а тея тръгнали световни да прават :д ба*ти и хората майна първо да оправат цялостно базата
0
 
 
Абе първо ми оправете стадион "Пловдив" преди да рухне, пък после мислете да строите нови неща, след като старите са вече в отлично състояние. Ако това бе станало, нямаше да се чудите къде да помещавате организаторите и т.н...офисни помещения под стадионните трибуни бол.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 12.11.2009 г.
0
 
 
Не знам , но на мен 2 000 000 ми изглеждат смешно малко .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев и КПБП с екскурзия за финала, местата са ограничени
Потвърдено! Националният отбор на България ще домакинства на стадион "Христо Ботев"
Школата на ФК Пловдив с шестима национали на България
Белия с положителен баланс срещу Ботев, но без успех в последните три мача
Юношите на Спартак с две победи на "Тодор Диев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: