ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (32)
Зам.-кметът Георги Титюков инспектира ремонта на Гребна база преди Европейското
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:33 / 18.08.2011Коментари (5)3893
Инспекция на строително-ремонтните дейности по хангарите и финалния комплекс на Гребната база направи днес зам.-кметът по младежка политика и спорт Георги Титюков. Проверката включи оглед на всички помещения, които ще бъдат изцяло обновени след приключването на ремонтните работи, които се изпълняват от около 100 служители на шест фирми. "Увериха ме, че работата върви по план, имаме гаранции от фирмите изпълнители, които са на обекта и съботите и неделите, че до 5-ти септември работниците ще са приключили с всички дейности", заяви Георги Титюков.
 
Около 1 500 000 лв. ще струва на Община Пловдив санирането на обектите на Гребната база. Сред тях са ремонт на финалната кула и трибуните. Там служителите реставрират фасадата на сградата и подменят остарялата дограма. Трибуните на втория етаж ще бъдат изцяло обновени, предвижда се и изграждане на допълнителни места, които заедно със сега съществуващите седалки, ще предоставят възможност на близо 2 000 зрителите да наблюдават състезанията на Гребния Канал. Изграждат се и 5 нови помещения - силови зали, стаи за допинг контрол и други под хангарите, където се подновяват съблекалните, баните и тоалетните.
 
Нов видеоекран с големина от 37 м² ще показва състезанията и резултатите на финиширалите участници. Той ще струва 147 хил. лв. и трябва да бъде доставен през първите дни на септември, като средствата за него са осигурени от Министерски съвет заради приетите бали със софийски боклук. Ремонтните дейности включват и саниране на моста над Гребната база - подмяна на настилката и монтиране на художествено осветление.
След ремонтните дейности Гребния канал ще посрещне повече от 500 състезатели от над 30 държави по време на Европейското първенство по гребане. Начало на съревнованията ще бъде дадено на 16 септември. Отборите ще могат да получават акредитациите си за участие от 14 септември.
Още по темата: общо новини по темата: 17
09.09.2011
31.08.2011
10.08.2011
10.08.2011
10.08.2011
09.08.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Интересно как ще приемем европейско първенство по гребане, без да имаме ВТОРИ КАНАЛ, на който да загряват състезателите! Нали преди време привържениците на малоумната идея за втори канал твърдяха, че това било задължително условия за домакинство на първенство от висок клас! Хората вярвят на всеки лъжец, чиято лъжа бъде публикувана в медиите.
+1
 
 
абе то както върви я дайте всяка година да има избори , то направо тоя град ще стане слънце
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте как Ботев я прегърна! Огромна "жълто-черна" радост, фенове нахлуха на терена
Зингаревич: Керкез остава със сигурност! Надявам се да печелим още трофеи!
Душан Керкез: Страдахме, но знаехме, че ще дойде нашият момент
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Най-великата пловдивска спортистка идва в родния си град
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: