ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Забраниха на Енрико Пичоне да напуска България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:03 / 10.11.2009Коментари (50)10104
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Енрико Пичоне няма право да напуска границите на България, съобщи директорът на ОДП Пловдив комисар Тодор Чонов. Срещу италианеца е образувано досъдебно производство за измама. Както вече е известно преди време от хотел „Империал" в града под тепетата оповестиха, че групата италиански футболисти, който пристигнаха при „жълто-черните" е натрупала задължения за над 50 000 лева.

Стаите, в които бяха настанени те, са наети на името на треньора. По-късно някои от италианците напуснаха хотела, защото си взеха квартири, други бяха изгонени. Решението Пичоне да не напуска страната е на прокуратурата като предпазна мярка да не се укрие докато тече досъдебното производство. Така Пичоне ще трябва да отложи пътуването си до Италия, заради което разпуска от утре „жълто-черните" в петдневна ваканция.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 9
19.02.2010
06.01.2010
05.01.2010
17.12.2009
14.12.2009
24.11.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
проблема за сделката с ботев е ясна , на италианците не им се плачтат дълговете на христолов и се опитват да намерят вратички , да избегнат тези плачтаня , затова и акциите са още на името на христолов,но явно че христолов иска да запази част от процентите в отбора по някакъв начин ,зачто е въпроса по сачтата причина поради която дебелата иска ботев пловдив а не друг отбор , а това е супер парцела под стадион ботев , които чте стане прекрасен мол
-1
 
 
piccioni видя подкрепата за ботев на дербито и в стара загора и с локо софия , това му е достатъчно , той е от италия и е малко по умен от гражданите на столипиново
-1
 
 
Момчета, да докажем, че има истински ботевисти - да съберем заедно 60 000 лева в името на Пичони! Ако съберем пари, България ще ни признае като фенове! Както и Пичони, нашият нов любимец! А не само да лаем по форумите.
на 11.11.2009 г.
-2
 
 
Абе Маргините имат право да напускат страната , а Пичони няма ! Е тва ако е държава значи аз съм черно-бял мангал ! Стават за резил и пред Италианци тия прокурори и съдии , то не че не знаят кво представляваме ама .... !
0
 
 
До Швейк: пич, ако ултрасите се осъзнаят ще спрат да ходят на мачове и ще почнат да си се млатят и вандалстват САМО извън стадионите, т.е. ще разберат, че за да си полуидиот футбола не ти е необходимо средство ;)
-1
 
 
резо не бери грижа за piccioni , той чте се оправи,чте платят тези 60 000 лева, аз съм сигурен че в четвъртък piccioni чте пътува за италия
+1
 
 
КЕРЛИВИЯ КМЕТ ДА ПЛАТИ И ТВА КВО СА СТИСКА "АНОНИМНИЯ БИЗНЕСМЕН"
-1
 
 
Безкрайно ми е интересно дали тези стаи в хотела са наети СЪС ЗНАНИЕТО на Пичони,че ще бъдат използвани неговите лични дании и престоят ще бъде на негово име ?!?!Според мен , трябва да е МАЛОУМЕН,за да се съгласи на подобно нещо, а на мен не ми прилича такъв. Действително имаме хипотезата на ИЗМАМА, съгласно българския НК,но и юрист-първокурсник с елементрани познания по право, ще се досети ,че Пичони е измамения,а не измамника. Казуса е елементарен от правна гледна точка и според мен попада изцяло под разпоредбата на ал.2 ,чл. 209 от НК,а именно : Който със същата цел използува заблуждението, неопитността или неосведомеността на някого и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва с лишаване от свобода до три години.....Пичони е точно такъв в една непозната за него държава - неосведомен,неопитен и непознаващ законите й. Според мен сме свиодетели на поредния номер на Селския тарикат , а накиснатия този път е италианеца.....Аз лично ще следя случая с голямо любопитство, най-малко за да разбера дали пловдивската прокуратура продъжлава да бъде едно гнусно мижаво образувание ,болно от тежки гнилостни процеси отвътре или лека-полека е започнала да се превръща в това, в което е истинското й предназначение -основен ИНСТРУМЕНТ вборбата срещу престъпността на ВСИЧКИ нива..подчертавам думата всички!
-1
 
 
Интересно за толкова години защо никой не забрани на селския да напуска страната?
-2
 
 
Абе този отзад да не би да е любовника на Пичонето?Ха ха!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Без капка риск: Ботев без Попето и Конте срещу ЦСКА 1948
Ботев ще се връща към шампионатните победи срещу неудобен съперник
Ботев тренира и на Великден, "канарчетата" обявиха битка на два фронта
По нотите на Душан ... Сега на ход е ръководството на Ботев!
Ботев с шанс за дубъл, "канарчетата" спорят за два трофея
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: