ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Привикаха Христолов и Топалова на среща в София заради данъците
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:51 / 05.11.2009Коментари (24)7334
© Plovdiv24.bg
Все още действащият президент на Ботев Димитър Христолов изстена, че е докаран до просешка тояга. Това се случи на срещата инициирана от Яне Янев. Шефът на Парламентарната комисия за борба с корупцията попита Христолов защо няма факс, телефон и имейл и не може да се свърже с него. „Нямаме пари, докараха ни до просешка тояга", изстена Христолов.

На излизане от срещата президентът на Ботев бе попитан: „Така ли се живее с 220 лева?", на което той отговори „Ами с колко да живеят?", попита Христолов.

Той не пожела да отговаря на въпроси свързани с евентуалната сделка, която трябва да бъде сключена за продажбата на клуба.

Шефът на парламентарната комисия за борба с корупция Яне Янев привика днес футболните босове на среща в София. Тя е инициирана след доклада на НАП, който извади на бял свят укрити данъци от част от футболните клубове.

На срещата бяха Тодор Батков (Левски), Иво Иванов (ЦСКА), Митко Събев (Черноморец), Венцислав Стефанов (Славия), Николай Гигов (Локомотив София), Трифон Попов и Величко Дихонов (Литекс), Николай Галчев (Пирин), Галя Топалова (Локомотив Пловдив), Никифор Вангелов (Миньор Перник), Димитър Христолов (Ботев) и Ангел Бончев (Спортист Своге), като липсваха само представители на Сливен, Локомотив Мездра и Берое.

На срещата шефът на Левски Тодор Батков обяви всички приходи и разходи на клуба в последните няколко години: „Откакто аз притежавам контролния пакет акции сме инвестирали 7,7 милиона лева за подобряване на базата. Платили сме 9 355 764,88 лева данъци. Реализирали сме приходи от 48 712 969 лева, от които приходи около 20 милиона лева са приходи от субсидия от УЕФА за участие в европейските турнири. 13 милиона лева заеми, които са дадени от мен, като физическо лице и от мои структури, които контролирам. И сме реализирали между 7-10 милиона лева приходи от всички останали търговски дейности - билети, реклама, тв права, продажба на сувенири и други", разкри Батков.

Той допълни, че има 1,29 милиона лева разходи за охрана на мачовете, от които на офицер се плаща по 24 лева, а на сержант 17 лева. „На територията на стадиона са 1/3 от полицаите в София, останалите са в града. Ние плащаме, тези 16 идиота, които сме тук", каза още Батков.

Босът на Локомотив София Николай Гигов пък допълни, че държавата не е дала и 1 стотинка за спорт. „Ние даваме всичко. Има все още много неуредици около трансферните права", каза Гигов.

Шефката на Локомотив Пловдив Галя Топалова пък заяви, че не е виждала анексите на договорите на своите футболисти. На тази реплика присъстващият представител на НАП заяви, че ако това е така, то нейните футболисти трябва да играят за по 247 лева.

Николай Галчев пък допълни, че има проблеми с данъчното законодателство.

На срещата присъстваха представители на прокуратурата и НАП.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
президентите на клубовете са прави , какво направи държавата за да помогне на бг футбола и зачто трябва да пичат реалните заплати за да може някои чиновници да хапват на чужд гръб , не трябва да има министерство на спорта не е нужно , при тези плачевни резултати , да оправят пенсиите заплатите на хората , здравеопазването , те тръгнали с футбола да се занимават смечници
на 06.11.2009 г.
0
 
 
И вие сте гости тоя кръг черно-бял мангал !!! Къде ще играете с Миньор ? Пак жълто-черните ше ви праскат ! Който не може да иде в Ст. загора да отива да подкрепи Миньор !
0
 
 
Само като го вида Бате Митко и ми се стопля сърцето айде тройка кебапчета в Зарата и жълтите в Б але але
0
 
 
Защо ли на снимката г-жа Топалова е зад решетки???
0
 
 
ай кнарииииии долу ку**ите от БФС и перуката. Мъди треньор-Ще класирам България на европейско за хора с увреждания. де**а боклуците. Мафия
0
 
 
Е ся е момента да ги издебнем първо тях ще пребием а после се почваме помежду си и после във влака ще ближем рани....
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 05.11.2009 г.
0
 
 
Аз съм на мнение, че трябва да предприемем по-крайни мерки срещу Топалова! С бойкотите бойкотираме себе си и отбора, който обичаме.Топалова я боли рунтавелката, че ние няма да отидем на мач и да подкрепим отбора!
+3
 
 
пожелавам ти да ти се случи това което е на снимката ми
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: