ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Имам вече нов финансов партньор, Локомотив набира скорост! За Гонзо не съм изненадан
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:11 / 09.12.2021Коментари (3)6039
© Plovdiv24.bg
Колоритният собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде мнението си за напускането на спортния директор Георги Иванов, за бъдещото управление на клуба с новия му партньор, както и за това колко пари е изхарчил в Локомотив.

"Човекът е решил да си тръгне. При мен скандали няма и не е имало. При мен има само тежки разговори с хората около мен. Същото е било и с Бруно Акрапович. Изглеждам мек, но не съм такъв действително“. "В Локомотив вече наблягаме на българското, не на селекцията. Давам на щаба избор да вземем 2-3-а играчи, останалото са младежи. Трябва да създаваме свое. Аз нямам пари за звезди, как да им ги доставя на треньорите. Моят аршин е толкова, ако някой не е съгласен, то това е негов проблем“, заяви Христо Крушарски в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт. 

Ето какво още каза собственикът на Локомотив Пловдив:

"Имаше спекулации за всички хора, които са минали през Локо. Въртят се само интриги около мен. Аз във футбола вкарах порядък в Локомотив и той показа истинското лице. Откакто съм аз в клуба няма кой да каже, че има нареден мач при нас. Локомотив набира скорост и ще набира скорост. Имам вече и финансов партньор, който влиза 50-50 с мен. От миналата седмица вече имам партньор, за който ще разберете скоро. Тази година ще нулираме разходите за Локомотив“. 

"Преди време започнах да говоря, че ще започна да печеля. Миналата година имах под 2 милиона разходи, а тази година разходите ще са нулеви. Много хора не вярват в това. Бюджетът на Локомотив е 4.5 милиона лева. Нашият бюджет не скача драстично. Сега наблягаме повече на млади футболисти и в отбора влизат основно младоци. Постепенно“. 

"Ще управляваме заедно с новия човек. От миналата седмица вече сме партньори. Обновихме управителния съвет, той има двама човека в него. Ще има много промени. Ние не сме толкова богати, че да пилеем. Ще намаляваме разходите и ще увеличаваме приходите. След Гонзо спортен директор няма да има. Ще търсим мениджър, засега Александър Тунчев ще изпълнява тази роля“. 

"При нас няма дисбаланс в заплатите, няма и да го има. За да вдигаш разходите, трябва да видиш откъде ще ги избиеш. Пари наготово няма. Ще има промени и в това отношение след Нова година. Ще увеличим взискателността. Който не се раздава на терена, сяда на пейката. Бирсент Карагарен и още един се славят, че са ми най-близки, но те са най-потърпевши от това. Всеки трябва да си вади хляба“. 

"Не съм изненадан, че Гонзо напусна, не бях изненадан и когато Бруно напусна. Всеки човек има глава на раменете си. Това е негово право. От мен са си тръгнали много хора и после са се опитвали да се върнат пак. Сигурно съм непукист и не се чувствам отговорен за действията си. Аз не съм злобен човек“. 

"Треньорът винаги е имал последната дума по спортно-техническите въпроси. Спортният директор отговаряше за школа, лагери и още много други неща. Той отговаряше за административната част. Треньорът винаги трябва да има последната дума, защото после неговите резултати се гледат“. 

"Шест години не е имало нищо неизплатено в Локомотив. С точност малко клубове може да се похвалят. Изградил съм доверието на футболистите. Знам наизуст колко пари съм дал в Локомотив – 17 милиона лева“. 

"Лека-полека нещата се получават и Локомотив тръгна. Целта ни е Лигата на конференциите. На един човек трябва да му дадеш шанс. Треньорът не е носна кърпичка, за да го сменяш всеки ден. Тунчев е млад, на 40 години. Той е бил помощник-треньор няколко пъти и има разлики между тази роля и да станеш капитан на кормилото. Той има желание да се учи, което за мен е най-важното. Всички го плюеха и имаше стресово състояние за него, но той го преодоля“.

"Докато мога, ще помагам на Локомотив. Често чета, че съм селянин от Говедарци. Действително съм израснал на село, но трябва да се разбере у нас, че не може само да се плюе. Не се отказвам от Купата на България. Когато човек има цел и я преследва, всичко с постига“. 

"Конкуренцията ни е Черно море, на този етап. Апетитът идва с яденето. Разбира се, че ще са нужни повече пари за титла. Общината се занимава с изграждането на стадиона. Ще са нужни няколко милиона отгоре, за да доизградим централната трибуна. Винаги съм бил привърженик на идеята Пловдив да има един стадион, на който всички тимове да играят на него“. 

"Ако имах време, то щях да се кандидатирам за президент на БФС. Исках да изляза с готово програма. Имам намерение да се кандидатирам, със сигурност. За момента ще се се опитам да лансирам българските играчи зад граница. Карагарен беше на косъм от трансфер в Индепендиете и за бъдеще ще продължа да работя в тази насока“.
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е ДА НИЕСМЕ ИНДИАНТЦИ ДОБРЕ ЦХЕ ВА6ИЫАТ СОБСТВЕННИК Е ОТ ВА6ИНКТОН.
-1
 
 
Дааа, Крушарски за поредн път бръкна в на селяните задника,, ама хубаво им бръка със средния дебел пръст мноооого навътре. След купите и сребърните медали Крушарски издигна историята на Локомотив в такива висини в които индианците не могат да достигнат никога. Сега отново и за поредн път индианците се надяваха Крушарски да хвърли кърпата, но уви това отново не се случи и ще трябва още дълго време да търпят унижението на терена от хегемона Локомотив. 6:0 и Петата, ето затова е тази ненавист към Крушарски и индианците никога няма да му простят.НО ТОЙ ОСТАВА В ЛОКОМОТИВ ЗА ТЯХНА МЪКА.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: