ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гонзо даде едно от най-откровените си интервюта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:07 / 10.11.2021Коментари (0)3351
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов, сподели подробности за атмосферата при "смърфовете". Гонзо е убеден, че футболистите на "черно-белите" ще продължат да вдигат нивото.

"Убеден съм, че футболистите трябва да вдигнат още нивото, за да може да се представят още по-добре. Ние очакваме повече от тях, отколкото това, което показват. Смятам, че всеки един ще вдигне нивото си.

Обсъждаме селекцията, да. Знаем какво трябва да направим, но е рано да обявяваме освободени и новопривлечени. Всеки защитава мястото си на терена, има още мачове. Нещата се променят бързо, така че до края на първенството няма да правим генерални изводи за никого. Имаме своите виждания, но докато не свърши първенството, не е професионално да обявяваме. Локомотив никога не е харчил пари за много големи селекции. Основният подбор на играчи бе направен лятото. Взехме 10 човека. Зимата винаги е по-трудна за трансфери, но ако изпадне някое добро попълнение, нищо не пречи да поискаме да го вземем.

В България, когато някой вкара един, два, три гола, ние го вдигаме до небесата. Класата е постоянство. Ако избухнеш веднъж и след това пет мача те няма никакъв, това не е класа. Ние очакваме повече от Минчев, не можем да кажем, че е направил нещо изключително. Това е само един мач и беше плод на целия отбор. Ще се радвам, ако всеки мач вкарва по един, вместо в един мач да вкарва три. Това за мен не означава абсолютно нищо.

Ние няма да се откажем от нито една от целите. Купата е спринт, а първенството е маратон. Там е по-трудно, играеш много мачове. Ще пробваме и през двата пътя, който се отвори - оттам ще атакуваме.

Когато един отбор не върви, винаги има слухове за треньора. Ние никога не сме коментирали смяна на Александър Тунчев. Смятаме, че той показа, че заслужава да му се даде шанс. Всички знаем, че е много трудно при десетима нови да изградиш веднага стил на игра. С времето се уверихме, че когато дадеш доверие на един треньор, той ти се отплаща с работа и резултати. Не мога да кажа, че има нещо, с което трябва да се гордеем, но последният месец и половина-два отборът започва да показва стил и постоянство.

Абсолютно никога не съм си помислял да съм треньор на Локомотив. Нямам никакво желание да съм треньор на Локомотив. Всичко е възможно, но на този етап, в момента, изобщо не мисля такова нещо. Смятам, че Александър Тунчев се справя добре. След кризата напипа точния ритъм, така че му пожелавам само успехи и да продължи по същия начин", обясни Иванов пред "Диема спорт".
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: