ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Възроденият Ботев не успя да вземе нищо от ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:55 / 17.10.2009Коментари (93)19409
"Новият" Ботев не успя да победи водачът ЦСКА. "Канарчетата" паднаха с минималното 0:1, като половината от победата на "армейците" може да се препише на съдийската тройка, която с измислените си засади и неадекватни отсъждания не позволи на "жълто-черните да припарят до вратата на Караджов.

Срещата започна изключително интересно и първи възможност да открият резултата имаха домакините, които в този двубой излязоха с новите си екипи, пред погледа на новия кандидат-президент на клуба Марко Орнела.

Постепенно "червените" взеха инициативата и на свой ред организираха няколко опасни атаки. Платини и Делев стреляха опасно, но вратаря Бриньоли се справи и изби.

В 35-та минута "жълто-черните" организираха една от най-опасните си атаки, Ерик Кабу напредна добре от ляво, но вместо да потърси останалия сам на точката за дузпа Морини, реши да стреля.

В 40-та минута двата отбора стигнаха до сблъсък на терена. Густав бе контузен и остана да лежи на границата на наказателното поле. Вместо да извадят топката, софиянци организираха атака, завършила с опасно центриране. След нея двата отбора се хванаха за гушите, като новоизлюпеният национал Иван Стоянов бе най-деен и си позволи да блъска и рита играчи на Ботев, за което получи само жълт картон. Гъстав пък бе сменен принудително.

След почивката именно "героят" от скандалната ситуация Иван Стоянов успя да открие резултата. Той се възползва от добро подаване на Йордан Тодоров и с премерен удар отбеляза единственото попадение в двубоя.

Малко след това "канарчетата" организираха опасна атака, Илиян Йорданов изпревари играч на ЦСКА в наказателното поле, който в опита си да изчисти топката изрита брутално футболиста на Ботев, но сигнал очаквано не последва, тъй като това трябваше да е дузпа.

До края Ботев организира редица опасни атаки, спирани в зародиш с измислени засади. Кандидат-шампионите пък от своя страна разчитаха на епизодични контри.
Още по темата: общо новини по темата: 23
21.10.2009
20.10.2009
19.10.2009
18.10.2009
17.10.2009
17.10.2009
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
локум бюфетите за 20г в бе група не е ли равно на 40 победи с по 3:0 за най-голямата сила в града
0
 
 
Не се ли започват изреченията с главна буква в българският език?!!!...Неграмотни мисири!Въпросните имена са Садъков и Керимов за разлика от идолчето ви ДОРМУШХОДЖА.Жалки и смешни ТУРСКИ ЗНАМЕНОСЦИ сте!Има и свестни ботевисти , но те по скоро се срамуват от кретенизма на масата жълти дебили!
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 18.10.2009 г.
-2
 
 
Веднага съдиите им виновни, не са ли виждате , че сте жалки !?Аз не виждам как ще останете в групата с 1 точка плюс тва няма от къде да си земете поне още една-ся гостуване на Черноморец,при което пълен абсурд да ви дадат мача,после ние ще ви дупим ... Б група ви зове,папагали миризливи :))
-1
 
 
Малийййй, тоя черния на снимката е уникален! Красотааааа....мандръса жабарските алкохолици!
-1
 
 
Този под мен е типичен пример за жълтата тежка шизофрения!Аджисанеца е очевадно неграмотен , но обяснява на другите за училище!Най-тъпото и безмозъчно същество на галактиката е жълтура!Стават единствено да плещят глупости и простотии, да предявяват смехотворни и безпочвени претенции.Единствените в България , които размахват турското знаме !!!
+1
 
 
Манго къде ги видя 15 000 то вашето стаионче едвам събира 10 000 ама така е като неси ходил на училище и не си учил математика...
на 18.10.2009 г.
-1
 
 
Вие сте срам за Пловдив!Ние когато видяхме надежда в отбора,локомотивците ходихме по 15 000 на големите мачове.Вчера на толкова важен мач 9 000.Чорбарите направиха 2 хореографии,а вие гледахте,като циганче пред месарница.Къде са ви феновете.....Къде бяхте?Аз ще ви кажа ---ТОЛКОВА СТЕ СИ!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 18.10.2009 г.
0
 
 
какво повече искате това все пак са жабари от С1 , не от серия А .
-3
 
 
Виш кво Потурняко!!Тя Монтана на вас ви мушна тройка на Кънчова поляна!!Ако ми кажеш,че играхте нещо вчера....много си далеч от футбола!!
0
 
 
Стуки, прост комплексиран манго (киснещ постоянно в темите за Ботев), открий разликите: Локо загуби с разгромното 0:5 у дома от ЦСКА. "Черно-белите" изиграха равностойно първо полувреме, в което обаче инкасираха два гола, единия от които в самия край. Това прекърши "смърфовете". Въпреки това те излязоха мобилизирани през второто полувреме и натикаха своя противник в неговата половина, в търсене на обрата. Точно тогава "армейците" получиха правото да изпълнят дузпа, която Иван Стоянов превърна в гол. Тук "черно-белите" тотално свалиха гарда и инкасираха нови две попадения, дело на Руи Мигел и Тимонов.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: