ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев може да картотекира 7 играчи за ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:44 / 12.10.2009Коментари (12)8496
© Plovdiv24.bg
Седем футболисти имат шанс да запишат дебют за Ботев Пд в мача с ЦСКА. Трима от тях трябва да дадат отговор до утре дали ще подпишат договори с отбора на Ботев. Това са камерунецът Емил Мбамба, венецуелецът Карлос и хондурасецът Луиш. Последният се включи отлично в контролата с Родопа, спечелена от „канарчетата" с 6:0, като отбеляза гол и показа завидна техника.

В същото време четирима играчи чакат жълтите си карти, за да бъдат картотекирани в БФС. Това са халфът Алберто Ребека и защитниците Иларио Лана, Даниел Ола и Густав. Положението с Густав е по-сложно, тъй като му предстоят повторни изследвания на сърцето, след които ще стане ясно дали лекарите ще му позволят да играе футбол. При първия преглед, направен в пловдивския спортен диспансер, на бранителя му бе поставена диагноза нарушен сърдечен ритъм.

Споменатите по-горе играчи тренират с пловдивчани и с изключение на Ола всички играха в проверката с Родопа.

В близките дни в Пловдив се очаква да се завърне спортният директор на „жълто-черните" Малу Мпасинкату, който трябва да подпише договорите на новите футболисти в случай, че те се съгласят да преминат в Ботев. Освен това, мениджърът ще трябва да оправи задълженията на Ботев към пловдивската полиция. Клубът дължи 11 000 лева за охрана на мачовете от първенството до момента. От полицията заявиха, че ако до четвъртък сумата не бъде изплатена, двубоят с ЦСКА няма да бъде охраняван.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 23
21.10.2009
20.10.2009
19.10.2009
18.10.2009
17.10.2009
17.10.2009
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.10.2009 г.
0
 
 
Тия буферите що не четат какво пише за техното столипиновско махленско отборче , а коментиран нашите ??!?!?!?! Чудна работа !!! Кой турчин е*е и спонсорира Галка че се несещам Алид бей ?? ПОГРЕБАЛЕН футболен клуП " Лайномотивф"
на 12.10.2009 г.
0
 
 
Що не сгазихте Рома и Фулъмчето , а на нас се опъваш ве чорба проста ! Ако Сашо беше останал още 2-3 години президент и "Малеш" / Микрево / щеше да ви бие !!!
+1
 
 
А някой пита ли Бонго от Конго , откъде аджеба ще вземе 11 хилки , за да плати на полицията? Тоя Бонго 100 % ще се скатае до събота някъде в джунглата и ще изкочи другата седмица , за да обяснява на шапшалите , колко спонсора им е намерил и какъв стадион ще им направи.
+1
 
 
Болшинството жълтури трябва да намалят дозите ,да си сменят дилъра или най-добре веднага да се застрелят!Имам в предвит тези ,които бълнуват за някакви джамии, шампионски титли, гордост,победи и освобождаване от Командоса.
+1
 
 
Хахахаха много правилно го каза, не им пука:))) Особено на къс пас, с 2-3 лачени другарки. :DDDDD бате им Лилчо хубаво ги научи, сега почва с надениците и луканката. Няма братче доидеш ли в тая държава въпрос на дни е да станеш тотален боклук!!! А иначе дано направат нещо смислено с ЦСКА.
0
 
 
и аз съм на мнение че в момента Българските играчи не стават дори и за Б група, докато италианците имат определно по голям хъс и не им пука, а също имат и някаква тактическа дисциплина
0
 
 
само чужденци трябва да играят срещу цска,видяхме ги нашите юноши,за нищо не стават.
-1
 
 
Малко са!!!тряя поне 17 жабета....АЙ Лайнариииии!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ветераните на Ботев на финал, Кишишев игра за "канарчетата"
От Ботев с официално съобщение за финала, казаха какво е било желанието на клуба
Ботев остана без голмайстора си за мача със Спартак
Николай Киров: Успех на Ботев във финала! В Кърджали ще търсим трите точки
Започна сезона в Ботев, а сега е на крачка от Левски
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: