ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Илиев към болните мозъци: Това е неуважително и срамно!
Автор: Стойчо Генов 12:45 / 16.10.2021Коментари (25)6895
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев заяви, че не е попаднал в депресия след изпуснатата дузпа за България срещу Литва и определи като "тъпотии" и "измислици" появилите се информации. 

Plovdiv24.bg бе една от медиите, които НЕ ПУБЛИКУВАХА въпросната фалшива новина именно поради причините, които и самият Димитър Илиев споменава по-долу:

Ето какво каза Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година по темата:

Аз не знам откъде излезе тази "новина", че съм депресиран. Някои журналисти трябва да се запитат имат ли място в тази гилдия. Трябва да проверят, че това е много сериозна дума и много сериозна болест.

С една изпусната дузпа няма никакъв шанс да се депресирам. Сигурно 20-30 души ми се обадиха да ме питат дали съм окей. Едва ли не ще си посегна на живота, защото съм изпуснал от 20 дузпи - една. Това е неуважително и срамно.

Новината не знам откъде излезе и се преписа от всички сайтове. Уважаващ себе си журналист трябва да провери това, което пише, защото може да навреди на хора с лабилна психика. Това искам да кажа на този писател с болния мозък.
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този бутафорен машинист малко е позабравил, че Тошко ги шие от центъра, още от децката градина. Те малцинствата помнят изберателно... Малцинства не защото са мангали(те това си го знаят), а защото са малцинство като бройка фенове...
-4
 
 
А баба Неделя с изпортената дузпа на Лаута ко да га прайм ва.
0
 
 
Мите майната им на тези боклуци и били те и журналисти.За нас ти номер едно и гледай само напред.Дузпи са изпускали и най великите футболисти а от тази нищо не зависи.
0
 
 
"Гузен негонен бяга". Още една такава надменна дузпа и със сигурност ще си остане само със смешните защитни коментари на буфер-феновете. А и да попитам .....(реторично :) ) игра ли в последния мач на националния ? :)
-3
 
 
Митко,знай,че докато си на терена,ще чуваш още много неща,но ако можеш подминавай ги с усмивка.Бъди жив и здрав и Само "ЛОКО"
0
 
 
нищо фатално не е станало, слабо изпълнение... на прима виста се сещам кобрата как се плезеше на кличко и на джошуа .. е там беше излагация.
+2
 
 
Набеден футболист. Затваряй си тъпата уста и не ставай за смях. "Кифла".
0
 
 
Абе ти виждал ли си се как "играеш"??? Как се оценяваш? Ама бъди искрен?
на 16.10.2021 г.
0
 
 
На този палячо Жана Тодорова му хвана дузпа , какво се прави на сърдит ? Вместо да излезе да се извини , че направо подаде топката на вратаря , той влиза в обяснителен режим . Добре , че на Ясен му е ясен футболът и след като го сложи на правилната позиция , а именно до Ники Михайлов нещата потръгнаха срещу Северна Ирландия .
на 16.10.2021 г.
0
 
 
А като вкарваше предишните по същия начин,добре беше нали. Колко преди него изтърваха в националния?!Айде стига глупости,не знам защо Капитана ни и тотално доказал се футболист се занимава с тия журналисти, те търсят четене,брой влизане в статия и т.н...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: