ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (23)
Венци Стефанов: Отворя ли си устата, Бербатов ще го е срам да гледа хората в очите!
Автор: Стойчо Генов 15:05 / 07.10.2021Коментари (7)7119
© Plovdiv24.bg
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отправи "последно предупреждение" към кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов.

"На Бербатов само ще кажа да не ми отваря устата! Аз от миналото ми на бензинджия не се срамувам. Ако кажа някои неща, които знам за неговото минало… Той има някои неща в биографията си, от които трябва да се срамува. Въздържам се, защото съм баща, дядо. Въздържам се, още малко. Да не ми отваря устата! Аз знам много", заяви бизнесменът, цитиран от Sportal.bg.

"Не ми пука от нищо - на никой не дължа пари, имам да взимам, нямам да давам. Всичко, което съм правил, е от любов към децата. Бербатов да не си отваря устата за мен, това е предупреждение! Последно предупреждение! Ако си отворя устата, той има от какво да се притеснява. Аз не съм расист, аз съм българин-националист, за мен България е над всичко. Ако си отворя устата, Бербатов ще го е срам да гледа хората в очите", каза още Венцеслав Стефанов.
Още по темата: общо новини по темата: 218
12.04.2024
11.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
02.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сигурен съм, че ако разкаже за сегашния 'президент' на 'футбола' у нас, ще е по-страшно. Вижда се кои искат промяна и кои не. А тези, които не я искат... е, friends with benefits...
0
 
 
Браво, свиньо блатска ! Вдигна акциите на Берба, до небесата, но ти си бездарник и не се усещаш ! Тва като мохабедите на другия бездарник-Тиква, щял да пуска гербаджийски копои по-улиците :) ! Видяхме до къде стигна Тиква ! Теб, свиньо не те чака нищо по-различно ! Голям страх я тресе кочината !
+6
 
 
Бат Венци си остава на ниво на интелект и възпитание на много много прост и нахален бензинаджия.
+8
 
 
Хахаха...българин националист. Това същият Бат Венци ли е, който на финала за Купата на България беше с фланелка с лика на Путин, когато взе в ръце държавната купа? Преди голташкия преврат купата се е връчвала на победителя от царя, както е все още в много страни, където държавните глави са на финала. И никой нямаше да си помисли да излезе с чужди символи. Но нали пък точно заради преврата от 44-та хора като Бат Венци са "елит" и постоянно ни ги навират в медиите да им слушаме махленските простотии. Те са тези, които бранят омазаното БФС със съветските му изпълкоми.
+8
 
 
Хич не си я отварай бе лайнар гнусен. В една нормална държава трябваше да си хвърлен на урановите мини.
+8
 
 
Без да защитавам Бербатов аз пък да ти направя на тебе характеристика: - нагла торба с лайна; - доказан червен глист,близач на рушляшки задници; - отявлено комунистическо лайно; - меко мъдев *мъж*; - има и още ,ама засега това стига.
+8
 
 
Венци "Корема"-"българин-националист"...Спомнете си как след финала за купата на България беше се пременил с фланелка с лика на Путин!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Тъмнината помогна на Кузманов в Чехия, има шанс за обрат
Двама от големите герои на Ботев се срещат с фенове
Митко Тонев качи снимка от мач с Локо и написа: КрумовАД!
Бивши "канарчета" се събраха в столичното Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: