ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Срам ме е да поканя гости във ВИП залата на "Лаута"
Автор: Стойчо Генов 13:16 / 13.08.2021Коментари (10)12941
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски прие спокойно загубата от Копенхаген с 2:4 и отпадането на отбора от турнира Лига на конференциите. Клубният бос обаче е категоричен, че черно-белите отново ще са фактор във вътрешното първенство.

"Просто не си повярваха момчетата в началото и това обърна положението. Ако си бяха повярвали, нямаше да се случи това. При нас проблемът е опитът. Още трябва са се трупа опит. Трябва да си изчистат главите, за да заиграят както могат“, заяви пред радио "Пловдив" Христо Крушарски.

"Можеше да е и още по-добре. И аз бях сигурен, че ако играеха така, както в първия мач срещу Копенхаген и бяха с чисти мозъци, щеше да стане друг мач. Разликата е в парите, не в класите. Гледайте тук в Копенхаген на какъв стадион се играе, а при нас като дойдат, просто ме е срам да поканя хората във ВИП залата на Лаута. Това ако е ВИП зала - тури му пепел", допълни още бизнесменът.

"Локомотив ще си бъде фактор занапред нонстоп. Ние надграждаме и ще продължим да надграждаме – докато си изградим собствената школа и тръгнем да си вадим кадрите отдолу. Ние имаме два отбора вече във "В“ групите и от тях също ще вадим футболисти, няма да купуваме на килограм", завърши собственикът на Локомотив Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ни са излагай чи си мангал и нимойш да пишиш... ПришАлец... Ох мамооо, пак има да ни бъзикат буферите... Ти намести ли бахурите?
+4
 
 
И нас пловдивчани ние срам, че цървул пришалец като теб е в града ни.
0
 
 
Многострадални Жълтурчета, вижте си отбора и престанете да пишете глупости под статиите за Гранда на Пловдив ! Тази година само ще сънувате 3 точки от Локомотив. Ще бъде тежко за перната душа. :(
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 13.08.2021 г.
-1
 
 
сига като ни бухне и Морето и ше се закотвим в дърото при нашите приятелки и любовници от Поддуяне . важното чи зеадно пеем песни против Ботив .
+4
 
 
Г-н Крушарски,не може да събориш хубава къща и да надградиш над нея колиба.Предполагам,че сте наясно с това мое расъждение.Но Вие сте собственик и Вие решавате какво да правите и как ще "Надграждате"Желая Ви успех,но поне тази година няма да го имаме.Убеден съм,че няма да сме в първата първата шестица.
на 13.08.2021 г.
-1
 
 
Айде сега удари 2 ракии дай прогноза. Поне за под/над ги хващаш!
-3
 
 
Вип зала , пък цигански катун викаш . Покани ги у вас тогава .не е до вярата а до можене , шефе. толкова могат наще . Я пусни някоя лакърдия да са посмеем
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: