ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Галя Топалова: Ако това отношение продължи, спирам издръжката на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:20 / 25.09.2009Коментари (38)7586
© Plovdiv24.bg
"Ако това отношение от феновете продължи, ще спра издръжката на отбора. Тогава тимът ще отиде във "В" окръжна група. Това ли искат феновете?", това заяви президентът на Локо Галя Топалова по повод обидните надписи срещу нея на стадион Лаута. "Това не е нормално. Ако някой има да ми каже нещо, да дойде и да ми го каже в очите, а не да шари по стадиона. Миналия сезон също имахме проблеми в началото, но завършихме добре. До края на този шампионат има повече от 20 кръга. Колкото до продажба - ако феновете ми докарат някой желаещ, ще преговаряме. За момента обаче никой не е проявил интерес към Локо", заяви още Топалова.
Още по темата: общо новини по темата: 9
08.10.2009
06.10.2009
05.10.2009
05.10.2009
02.10.2009
01.10.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Галя продължавай в същия дух докато си жива и здрава а аз ти пожелавам още 100 години да живееш
0
 
 
Супершпионин - хахаха! Галке, не им обръщай внимание, още ги държи от на Жоро "пудрата захар"... продължавай в същия дух... научи един-двама от отбора и ще мирясат. Ти имаш мисия. Селския не успя с неговата, ние ти вярваме. Цял Пловдив е с теб!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 25.09.2009 г.
-1
 
 
" Колкото до продажба - ако феновете ми докарат някой желаещ , ще преговаряме . За момента обаче никой не е проявил интерес към Локо , заяви още Топалова " ... Точните думи на СЕЛСКИЯ ! ... Не ми се мисли какво ви чака черно-бели момчета , ако и тя се превърне във втори христолОФФ ? ! ? ! ? Дано уепеете да я махнете колкото се може по-бързо ! И ДО ВСИЧКИ - ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ДЪВЧЕТЕ ЗА ГЛУПОСТИ БЕ МОМЧЕТА ! НЕВИЖДАТЕ ЛИ , ЧЕ ПЛОВДИВСКИЯТ ФУТБОЛ КУЦА И ВСИЧКИ СМЕ В БАТАКА , а тъпото синьо БФС си гледа шопските СМЕШНИЦИ , вместо да обърне внимение на другите отбори ...
0
 
 
Ама оу нали ако спреш издръжката няма да излезнеш жива от Пловдив. Ти как си мислиш това да стане. Сички фенове да стоят и нищо да не напраат. :Д:Д:Д:Д
-1
 
 
Канари, стига сте се гаргарили с чуждото нещастие па макар и буферско. Те са достатъчно наказани заради отношението си досега и най-вече заради ония плакат през юни за "Бате Митко". Но ние трябва да ясно покажем, че като най-пострадалия клуб от подобни изстъпления сме против БФС да гледа безучастно разни самозабравили се мижитурки и недоразумения да влизат във българския футбол и да го съсипват. Както това стана с Берое преди, на път е да стане и сега, или със Пирин. Мошенници и смешници като Селяка, Лупи, Дражев, постъпката на Събев, който затри един реномиран доскоро клуб просто зарад една прищявка.Нямам нищо против и не искам да обиждам отборчетата на Своге, Септемврийска Слава-Михайловград /сега Монтана, Олимпик Тетевен, Рилецо, Мездра или Вихрен та дори и Осъм Ловеч/Литекс/, но какъв футбол ще имаме щом такива еднодневки понеже без фенове и традиции те са такива определят нивото на А група за сметка на клубове като Етър, Ботев Враца, Спартак Плевен, Дунав Русе. Че те Асеновец имат по-здрава агитка от Литекс бе. Крайно време е БФС да вземе някакви мерки, а не само да се вълнува каква съдийска бригада да назначи за изродилото се в пародия столично "дерби" и как да разпредели и нагласи класирането даващо право на участие в евротурнири между Говедо-1914, Чорбата, Гриша Ганчев и ТИМ. Боби Перуката и групичката тунеядци около него освен да урежда синчето си малко да помислят на кого дават лицензи и докъде стигна нивото на футбола в България заради тях.
-1
 
 
Тея ако мислят , че са се отървали от сельо , дълбоко се лъжат. 100% са пътници !!!Митю за пореден път им направи постановка , но когато се осъзнаят вече ще бъде късно. Галка е жив та*ак на тема футбол, ама повечето от тея дребни и продажни / футболистите/ душици нямат място в отбора. Кюморджиев, Данов, Сечков , Милутинович,- тея са супер трагедия. като прибавим към тях Даксон и Митко , които само запълват бройката, резултата е налице. Жълти цървули, и въпреки това пак ще ви ш***ме яко.
-1
 
 
Галче,моля те...В окръжна за черно-белите селяни!
-1
 
 
кадето ние излизаме ви там влизате ако ме разбирате
-1
 
 
Колко ми е познато това - "Селски - умри", "Селски - ку*во"... Пиленца (ах, каква ирония), вие отивате там от където ние се връщаме...
-1
 
 
Батэ Бойко,много си прав! Но защо си мислиш че в тези форуми се казва мнението на "Трибуна изток"? Има си места за тази работа! Тука повечето са дечица(без никой да се обижда) и интернет хулиганчета! Надявам се въпреки умразата на локомотив към Ботев те да не стигат до нашето положение което бяхме цели 10г. Нека си говорят квото Щът! ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: