ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фен фракция на Локо с декларация срещу Галя Топалова
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:32 / 05.10.2009Коментари (18)4724
© Plovdiv24.bg
Фенклуб "Наполетани" разпространи декларация след двубоя на Локомотив Пловдив с Левски София, публикувана в техния интернет сайт. Феновете са удовлетворени от играта на своите любимци, които след няколко слаби мача в които постигнаха негативни резултати, най-накрая играха мъжки и достигнаха до равенство с шампиона Левски, но все още чакат развитие в клуба на управленско ниво. Публикуваме декларацията без редакционнна намеса:

Един ден след мача срещу Левски София няколко неща станаха ясни на пловдивската общественост. Първо играчите на градския клуб могат да показват характер и воля. Въпросът, който логично изниква обаче е какво им пречеше да играят по този начин? До кога ще се разчита на моментни добри игри на отбора без да има ясен план за развитие, без да има ясни цели, до кога ще се работи "на парче" като в отбор от "В" група или както се оправят проблемите по транспортните фирми - след като автобуса се обърне в реката. Надяваме се госпожа Топалова да е трезва и да разбере сравнението, все пак е от нейната компетенция.

Лошата страна на монетата е, че тази добра игра срещу Левски и тази една точка с нищо не променят отношението на хората към това ръководство. Откровенo неадекватните коментари по медиите на г-жа Топалова не помагат. "Глупаците" г-жо Топалова сте вие и съпруга ви. Нужно ли е да ви напомняме какво ви костваше да се превърнете в такива глупаци, собственици на Локомотив? Още нещо ви прави глупаци днес, това, че май наистина си мислите, че може да замажете очите на хората. Това няма как да стане Г-жо Топалова защото безумията, които ежедневно се вършат, породени от вашата лична некадърност, както и от пионките, които сте сложили в ръководството на отбора не са един и два.

Ние обичаме силно, но силно и мразим. Вие никога няма да бъдете обичана в Пловдив. Единственото добро, което може да направите е да освободите Локомотив от присъствието си. И колкото по-скоро стане това, толкова по-малко ще бъдат "камъните" във вашата градина.

Още по темата: общо новини по темата: 9
08.10.2009
06.10.2009
05.10.2009
02.10.2009
01.10.2009
01.10.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 07.10.2009 г.
0
 
 
Галя - ти си мъжка мадама ! Пловдивчани са с тебе ! Смачкай тая циганска сган , която може само да драска графити , но една стотинка не е дала... Общината и Кмета са с тебе ! Имаш доверието им ,както и 30 години концесия над Джамията. Спокойно можеш да я досъбориш ,и да вдигнеш една хубава автогара с хотелче. Истинските пловдивчани нямаме нищо против.
0
 
 
Тези "НАПОЛЕТОЕ*АНИ" са много тъпи парчета, заклевам се ! Много рев и нищо конкретно като предложение....Май омразата е водещия им мотив, а не обичта ..и към свои и към чужди ...А като се махне Топалова, вие ли ще вадите пари за отбора бе, хомлеси сополиви ??? Или искате отбора ви да е във В окръжна и да се лишим от едно велико дерби ?!?!? Всъщност, още във второто изречение от тоя пасквил, дело на някой недоспал ръкоблудец, става ясно за какви тежко КОПМЛЕКСИРАНИ парчета говорим ....."градския клуб" .....е, мама ви деее*а селска ..НАПОЛЕТОЕ*АНИ... дори и да допуснем ,че сте "градския клуб" , мисленето на авторите на тоя текст е повече от селско
0
 
 
ква чест браните бе.....турската ли, на Зекито ли , я бързо в анадола
0
 
 
малоумни цигани от лаута когато локо-кюстендил стана КУПЕН шампион,ви направиха концерт на главната за да съберете повече хора и пак нямаше.даваха ви безплатни кебапчета с хлебчета-изядохте кебапчетата а хлебчетата продавахте на полвин цена на другия ден-така че не ми говорете за промоция на "КОЛЕЖА"
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 05.10.2009 г.
0
 
 
Папагали миризливи,ся ша ядете дървото с ЦСКА,тей че си трайте :Д
0
 
 
хахахахахахахахахахахахахахаха ЦИРКА Е ПЪЛЕН,ПОЧНАХА С НЕАДЕКВАТНИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ.....
0
 
 
Не гонете жълтите олигофрени от нашите теми !Това е единствената им възможност в живота , като напишат изтърканите си глупости за нас, да се почустват за момент радостни и щастливи.Тези несретници освен ,че са отчайващо малоумни и тъпи ,са и очевадно неграмотни.Радвайте се ,че не сте като тях!Само Локо Пловдив!
0
 
 
абе не локомотив,велбъжд!пак не са се изразили правилно в декларацията.
0
 
 
ГАЛЯ-ти винаги,ще бъдеш ОБИЧАНА в ПЛОВДИВ,с изключение на СТОЛИПИНОВО.....ЗАВИНАГИ ЕДНА ОТ ТЯХ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Локо без Митко Илиев в Разград! БФС със солидна глоба за "черно-белите"
"Черно-бяла" гордост! Двама от Локо в младежкия национален отбор
Лудогорец пусна евтини билети за Локо, празнува с Борис Солтарийски шампионската титла
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: