ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ераносян: Чехите не са извънземни, но Локо има нужда и от късмет
Автор: Стойчо Генов 13:25 / 28.07.2021Коментари (2)3943
© Plovdiv24.bg
Легендата на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян пожела успех на любимия си отбор в утрешния реванш с чешкия Словачко от втория предварителен кръг на турнира Лига на конференциите. Под ръководството на специалиста черно-белите станаха шампиони (2004) и спечелиха Суперкупата на България (2004) и бронзовите медали (2005).

"Много искам отборът да успее да задържи аванса, който си извоюва с късния гол в първата среща. Ще стискам здраво палци на Локо и на останалите наши отбори. Чехите са добър отбор, но не са извънземни. Отборът трябва да покаже характер, но има нужда и от късмет. След това го чака много тежко препятствие в лицето на Копенхаген, но за всички ще е добре Сашо Тунчев и момчетата му да успеят да изпълнят целта си“, коментира пред "Мач Телеграф“ Едуард Ераносян.

"Футболистите и на Локомотив, както и на всички български отбори, трябва да показват самочувствие. Няма от какво да се притесняваме и да се подценяваме. Да, чехите бяха на европейското първенство и играха силно, но и ние имаме своите силни страни. Не бива да изпускаме и най-малките шансове, които ни се отдават. Европейското участие е цел, която се преследва месеци наред и за всички, които сме свързани с тази игра, е добре да имаме повече победи“, добави легендата на Локомотив Пловдив.

"Надявам се ЦСКА също да отиде напред. Стойчо Младенов ми е личен приятел и го подкрепям изцяло. Сигурен съм, че той ще промени играта на "червените“. В успеха на Лудогорец съм сигурен, но Арда наистина изтеглиха много тежък противник“, каза още Едуард Ераносян.

В момента той е отдаден на свой сериозен бизнес проект. Заради него Едо пренебрегна няколко оферти да се завърне във футбола и ще го направи само при достатъчно примамливо предложение.

"Говорим за силно предизвикателство, не толкова за финанси“, категоричен е Ераносян.
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Правилно, Едо. Умният човек се занимава с това, от което разбира. Гледай си фармацевтичния бизнес и във футбола не се бъркай, остави го на футболните хора... Жив и здрав и успех със стимулантите!
+2
 
 
Докато БФС се управлява от мажоретки на Домуса като Лечков, Перуката и Венци Стафанов….. трябва да е луд човек да е тренер в БГ. По-добре легенда като Едо да си гледа бизнеса. Носните кърпички като Балъков, Чичовото или Хубчев….ги бъзикат разнинселски собственици както си искат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: