ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лудогорец помрачи 95-годишния юбилей на Локомотив
Автор: Стойчо Генов 22:55 / 25.07.2021Коментари (16)6421
Локомотив Пловдив стартира неуспешно сезон 2021/2022 в Първа лига. Вицешампионът отстъпи на шампиона Лудогорец с 1:3 в дербито от първия кръг на първенството, което се игра на "Лаута" навръх 95-ия рожден ден на черно-белите, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Капитанът Димитър Илиев (67) вкара за пловдивчани, а Елвис Ману (44), Кирил Десподов (76) и Текпетей (90+3) бяха точни за гостите от Разград.

Черно-белите стигнаха до голова ситуация още в 5-ата минута. Парвиз Умарбаев получи топката край тъчлинията, навлезе навътре необезпокоявано и шутира с левия крак по земя, но Падт спаси.

Пет минути по-късно Алекс Сантана отговори с мощен шут от далечна дистанция, при който топката рикошира в напречната греда.

В 25-ата минута Елвис Ману изскочи сам срещу Илко Пиргов, но вратарят на пловдивчани спаси.

В 41-ата минута дойде най-чистото положение за локомотивци. Димитър Илиев получи отдясно и мигновено центрира към наказателното поле. Там Георги Минчев засече с глава, а топката профуча на сантиметри от гредата в аут.

Така се стигна до 44-ата минута, когато Лудогорец откри резултата. Сисиньо изведе Текпетей отдясно, който почти от аутлинията подаде към Елвис Ману, който почти от упор засече с крак за 0:1. Ситуацията бе прегледана от VAR за евентуална засада на Текпетей, но в крайна сметка голът бе зачетен.

Десетина минути след почивката локомотивци имаха претенции за дузпа, след като топката срещна ръката на играч на гостите. След намесата на VAR обаче нарушение не бе отсъдено.

Така се стигна до 67-ата минута, когато вицешампионите изравниха резултата. Сисиньо опита подаване, но направи грешка и то бе пресечено от Димитър Илиев. Капитанът напредна и със свиреп шут с десния крак от 25 метра прати топката в горния десен ъгъл на пазената от Падт врата - 1:1.

Десет минути по-късно обаче Лудогорец отново излезе напред в резултата. Вандерсон изведе Кирил Десподов в чиста позиция и той шутира покрай излезлия да скъсява ъгъла Илко Пиргов за 1:2.

В 81-ата минута късметът обърна гръб на Локомотив. Лукас Салинас центрира от фаул в пеналта, където Артур Крачун засече с глава, но топката срещна гредата.

В даденото 7-минутно допълнително време Бърнард Текпетей бе изведен сам в наказателното поле и преодоля Илко Пиргов за окончателното 1:3.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Олексий Биков (46- Милош Петрович), Артур Крачун, Кристиан Гомис, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (46- Емил Янчев), Конър Руан, Бирсент КарагаренЛукас Салинас (87- Александър Иванов), Димитър ИлиевГеорги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тая година 95, догодина 105 хахахахахахахахахахха
0
 
 
Циганите отново на колене! Само Лудогорец!
0
 
 
За да биеш Лудогорец, който безспорно е най-добрият отбор в България, трябва да си вкарваш положенията, а може би и малко късмет. Поздравления за момчетата за мъжката игра, поздравления и на противника за победатата. С играта си в първите два мача, нашите футболисти ни каратда сме оптимисти за следващите мачове.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 26.07.2021 г.
+1
 
 
упънаха ни три шпека . нищо не играйм . и словаците ше ни таковат .саде локо, саде Бай крошарски мангизлията .
-1
 
 
Въпреки негативният резултат днес и победата срещу Слувачко може да си направим изводите, че и тази година Локо ще бъде фактор в първенството. Вземем ли и тримата нови чужденци, ще бъдем дори и опонент на Лудогорец за първото място. Само Локо.
-1
 
 
Нищо не ни е помрачило празника! Отбора ни игра много, много добре, но късмета днес не беше с нас. Няма от какво да ни е срам!
0
 
 
Тройка за честит рожден ден и със здраве
-1
 
 
Този мач показа ,че не може да се играе все с 11 човека.Лудогорец направи пет смени и то с качествени футболисти .Тези момчета играха в четвъртък .
+1
 
 
Честит 85-95 годишен Юбилей Столипиновси Боклуци!!! Свършиха подаръците и авантите,свършиха поръчковите съдийски бригади и дузпи във всеки мач,сега в Чехия ще ви довършат тотално,и сте до там,тоя главния имам на микрофона накрая хълцаше горкия...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: