ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мико: Успех на Локо! Бях много скептичен към Крушарски, но моделът му на управление е правилен
Автор: Стойчо Генов 12:33 / 22.07.2021Коментари (0)3316
© Фейсбук
архивна снимка
Рекордьорът на България по победи за Купа "Дейвис" Димитър Кузманов - Мико коментира днешния мач на любимия си футболен клуб Локомотив Пловдив срещу чешкия Словачко във втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите. Пловдивчанинът пожела късмет на "черно-белите" и заяви, че ще наблюдава развоя на срещата, макар и да няма възможност да я проследи на живо.

"Както през повечето време съм на път. Приключи ми турнирът във Финландия и днес пътувам към Германия, където играя в Бундеслигата в тениса. Както във футбола, има и тенис лига. За съжаление, няма да съм в Пловдив да подкрепя любимия клуб Локомотив. Ще следя обаче мача и ще се вълнувам, както винаги. Стискам палци да преодолеем този нелек съперник. Въпреки че всички коментират, че сме фаворити, според мен мачът ще е много тежък“, сподели пред dsport и Дарик радио Димитър Кузманов.

"Продадохме някои футболисти, взехме нови. Резултатите ще покажат дали са правилни решенията и дали новите ще запълнят празнините. Всички напуснали са много добри футболисти, които се чувстваха много добре в колектива, така че сега само времето ще покаже дали новите ще могат да ги заменят по най-добрия начин. Не мисля, че ще е провал, ако не вземем трофея. Последните години изградихме колектив и това е най-важното за Локомотив. Стана един добър бизнес модел“, коментира той.  

"От интервютата, които съм чел и доколкото съм запознат, почти всички футболисти, играли в Локомотив през последните години, са доволни от условията, доволни са от колектива. Както във всеки един клуб има проблеми, забавяния на пари, но това е нормално. Не е толкова лесно да се поддържа футболен отбор в днешни дни. Аз бях много скептично настроен преди няколко години към управлението, към някои хора и в частност господин Крушарски, но те показаха във времето, че моделът на управление е бил правилен и е правилен. Резултатите винаги говорят, те са очевидни през последните години. Много е лесно да се постигне един успех, трудното е да се награди. Учудиха ме с това, което постигна ръководството през последните две-три години“, допълни Мико.

"Лудогорец показа, че се намира в доста добра форма в мача срещу ЦСКА за Суперкупата. Доста трудно е постигнеш това игрово ниво в началото на сезона. Мисля, че всичко зависи от мача срещу Словачко и това ще даде наклон в предстоящия мач срещу Лудогорец. При една евентуална победа самочувствието и настроението в отбора ще е различно. Една загуба със сигурност ще повлияе. Много е важен сега мачът срещу Словачко, защото ще даде едно добро начало на година“.

"Разбира се, че имам цел в тениса. В началото на тази година исках да взема участие във всички турнири от Големия шлем. До момента взех участие в два. Дай Боже да участвам и в Ню Йорк след месец. Другата цел за сезона бях да вляза в топ 200. За момента се движа много добре. Най-важното е, че се опазих от контузии. Не успях да се опазя от коронавирус, за жалост. Играя добре, чувствам се добре и се надявам да си изпълня целта до края на сезона“, каза за финал родният тенисист.
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: