ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Букмейкърите очакват успех на Локо Пловдив в първия мач срещу Словачко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:22 / 20.07.2021Коментари (0)3215
©
Българските представители в Лигата на конференциите започват участието си в турнира от втория квалификационен кръг в четвъртък. Вицешампионът на страната Локомотив Пловдив се изправя срещу Словачко от Чехия от 20:00 часа на стадион "Лаута“. Родните букмейкъри очакват победа на "смърфовете“ в първия мач в Пловдив, тъй като коефициентът за краен изход 1 е доста по-нисък от знак 2 за успех на гостите. Локомотив Пловдив доби опит в евротурнирите в последните два сезона и сега е в ролята на фаворит, като може да подкрепите тима за успех с вашия начален бонус за нов клиент в родните букмейкърски компании.

Отборът на Локомотив Пловдив ще участва за трета поредна кампания в европейските клубни турнири. В предходните два сезона "черно-белите" бяха част от квалификациите на Лига Европа и оставиха добри впечатления с игрите си. През 2019 г. воденият от Бруно Акрапович тогава отбор елиминира Спартак Търнава на старта на пресявките в Лига Европа за изненада на някои от залагащите в palms bet, след което допусна поражение от френския Страсбург в двата мача с по 0:1.

През миналия сезон Локомотив Пловдив отстрани Искра на старта на квалификациите в Лига Европа, след което дойде и грандиозният мач с Тотнъм на "Лаута", в който "черно-белите" отстъпиха с 1:2. Въпреки изненадваща раздяла с треньора Бруно Акрапович, който премина в ЦСКА, Локомотив продължи и през миналия сезон да се представя много силно в efbet Лига. "Черно-белите“ завършиха на второто място в крайното класиране и спечелиха сребърните медали.                                                                                       

След края на сезон 2020/21, Локомотив Пловдив бе напуснат от някои водещи играчи, като до голяма степен представянето на отбора в контролите бе разочароващо. Локо загуби в мачове от Берое, Левски и ЦСКА 1948, като направи реми със Славия и победи единствено Септември Симитли. Сега предстои и най-важният мач на отбора, който е и първият им официален за сезон 2021/22. Предстои да видим в каква форма ще са "черно-белите“ и дали ще оправдаят ролята си на фаворит сред букмейкърите.

Отборът на Словачко направи най-доброто си класиране в чешкия елит през миналия сезон, след като завърши на 4-ото място в крайното подреждане и за първи път от 19 години ще играе в европейските клубни турнири. Отборът имаше участия до момента само в Интертото, като през 2002 г. се справя с Тираспол и Хелзингборг, след което бива елиминиран от Сошо. Словачко не е успявал да спечели трофей в историята си, тъй като най-доброто им постижение е участие на два пъти във финала за Купата на Чехия. Отборът е основан през 1927 година и има солидна история зад гърба си, но така и не успява да опонира на грандовете в Чехия в нито един момент.

През лятото тимът на Словачко взе участие в пет приятелски срещи - толкова изигра и Локо Пловдив. Чешкият отбор обаче не допусна нито една загуба, като се поздрави с успеха на цели четири пъти. В последната си проверка отборът надви Пакш с 2:1, а преди това надигра Краковия с 1:0. Трябва да отбележим, че Словачко не игра срещу много именити съперници в контролите си, но показа стабилна игра в защита като допусна гол в само два от петте си мача. От друга страна, Локомотив Пловдив запази само една суха мрежа в своите приятелски двубои. Очевидно напускането на играч като Диниш Алмейда ще окаже влияние върху представянето на тима в защита.

В предстоящия двубой в четвъртък вечер Локомотив Пловдив трябва да се стреми да запази суха мрежа на собствен терен и да вземе аванс преди реванша срещу Словачко на чешка земя. Предстои да видим дали българският тим ще оправдае очакванията на букмейкърите в България или Словачко ще поднесе изненадата.
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: