ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Готов ли е Локомотив за Европа? Вижте кадри от последната контрола
Автор: Стойчо Генов 00:53 / 17.07.2021Коментари (16)6930
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) завърши контролите с победа. “Черно-белите" записаха 1:0 над Хебър (Пазарджик) на “Лаута". Единственото попадение бе дело на Конър Руан в 72-ата минута.

В 10-ата и 17-ата минута Хебър на два пъти пробва изстрели към вратата на Локомотив, но Илко Пиргов се намеси без проблеми. В 28-ата се получи карамбол в наказателното поле на Хебър, топката стигна до Парвиз Умарбаев, който не успя да се разпише с далечен удар.

В началните минути на втората част голови положения пред двете врати почти липсваха. В 66-ата минута Умарбаев се озова на изгодна позиция и нанесе изстрел, стражът на Хебър бе на мястото си.

В 72-ата минута Локомотив откри резултата. Бирсент Карагарен получи топката по десния фланг и центрира в наказателното поле, където Конър Руан засече за 1:0. Няколко минути по-късно скоростна контраатака на “черно-белите" завърши с изстрел на каращия проби Жонпол Аджала-Алексис.

Локомотив игра в състав:

Илко Пиргов, Кристиан Гомис, Артур Крачун, Олексий Биков, Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Конър Руан, Милош Петрович, Лукас Салинас, Димитър Илиев, Георги Минчев (Лукас Рейдър, Емил Янчев, Жонпол Аджала-Алексис (проби), Венсан Марсел (проби), Иван Сулев, Бирсент Карагарен).

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да задам един въпрос на локомотивци. А бе драги фенове, придоби ли някакви акции съдружника на Крушарски? Не. С други думи, има ли някакво сътрудничество в разходите, или само в приходите има сътрудничество? Може би малко сложно се получи, но дано се намери поне един по грамотен да отговори на въпроса ми. За информация на незнаещите: Колекторската фирма няма синдици! Има ритници!
0
 
 
Тази година ще бъде нулева откъм постижения. Най-вероятно средата на втората половина на таблицата. Нормално. Напуснаха ни 6 много качествени играчи и на практика цялата защита, която беше номер 1 в лигата! Този сезон просто ще обиграваме новият отбор. От ЕКТ няма какво да очакваме. Най-вероятно отпадане още срещу чехите, но в това няма нищо трагично. Отбора постигна изключителни успехи през последните години и явно е време за почивка !? Постиженията дотук обаче няма как да не ни топлят и държат горди и занапред, каквото и да се случи през новия сезон. Всяка приказка си има край. Чакаме новата. Тя ще дойде със сигурност един ден. До тогава имаме голям запас от фантастични успехи и спомени.
+1
 
 
Словачко ще ви думне без никакъв проблем :) приказката ви свърши циганчета.
0
 
 
На практика отбора е доста различен заради 6-те напуснали, основни футболисти. Няма как да очакваме същата игра от миналия сезон. Определено ще сме по-слаби и колебливи. Предвид новата ни защита ще допускаме доста голове, докато се обиграят. Срещу чехите сме аутсайдери и евентуален успех срещу тях ще е поредния подвиг на отбора. Най-важна за момента обаче е финасовата стабилност на клуба. Има ли я, след време добрите игри отново ще дойдат!? Тепърва ще идват нови, а може би и ще има изходящи трансфери? Тази година я отписваме, но това не е трагедия. Последните 3 години постигнахме ужасно много и е време за обновяване на отбора, което иска време. САМО ЛОКО!
0
 
 
Локомотив (Пд) се е оказал разменна монета в ръцете на собственика си Христо Крушарски, според Спортал. Крушарски е заложил футболния клуб срещу 350 000 евро. Борецът с градушките се решил на този отчаян ход, след като се оказа, че не е в състояние да финансира отбора и да плаща заплати на футболистите, треньорите и служителите.Освен собствеността върху „Локомотив“ (Пд), Христо Крушарски заложил и очакваните бъдещи приходи от участието в турнирите на УЕФА през този сезон. Залогът бил направен в известна фирма за събиране на задължения, която отпуснала парите на Крушарски.Честито!
0
 
 
Много добре тактически изиграни контроли. Сега Словачко, ще ни помислят за слаби, ще ни подценят и ще ги треснем едно хубаво на Лаута.
0
 
 
Ще бъде трудно в началото. Но ние сме на трибуните за да ви подкрепяме.
0
 
 
Локомотив“ (Пд) се е оказал разменна монета в ръцете на собственика си Христо Крушарски, според Спортал. Според наш източник Крушарски е заложил футболния клуб срещу 350 000 евро. Борецът с градушките се решил на този отчаян ход, след като се оказа, че не е в състояние да финансира отбора и да плаща заплати на футболистите, треньорите и служителите. Освен собствеността върху „Локомотив“ (Пд), Христо Крушарски заложил и очакваните бъдещи приходи от участието в турнирите на УЕФА през този сезон. Залогът бил направен в известна фирма за събиране на задължения, която отпуснала парите на Крушарски. Честито! Хайде, сега почвайте: бахури, пети, шпекове.
0
 
 
Как да не сме готови,е вчера бием Хебър!А Хебър са ехеей...
0
 
 
Нека пожелаем успех на отбора през новия сезон. Наистина ще бъде трудно, не сме достатъчно сработени. Но нашата работа по трибуните нека си я свършим, пък каквото стане.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: