ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Акциите на Локомотив остават у Христо Крушарски!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 16.07.2021Коментари (31)6129
© Plovdiv24.bg
Акциите на Локомотив (Пловдив) остават у Христо Крушарски. В последния момент преди Общото събрание бизнесменът е решил да промени решението си и в крайна сметка не бе гласувана смяна на собствеността.

Гласуван е нов Управителен съвет, в който влизат собственикът на групата колекторски фирми "С.Г. Груп" Здравко Иванов, партньорът му Лауринас Розгис и Христо Крушарски. Последният е племенник на собственика на акциите. Той и литовецът заедно ще са изпълнителни директори и ще подписват договорите в клуба. Георги Иванов, който досега бе част от УС, остава на "Лаута" като спортен директор.

"Да, акциите остават в мен. Всичко останало е така, както се бяхме договорили отдавна. Най-важното е да има качествено партньорство, от което да печели Локомотив. Имаме високи цели и ще ги преследваме. Искаме да отстраним поне два съперника в Лигата на конференциите и да участваме в битката за титлата", коментира Крушарски пред "Мач Телеграф".

Ангел Славов, Георги Узунов и Радко Врагов са другите, които отпадат от ръководството на Локо. Доскорошният директор на административните въпроси Румен Руйчев също вече не изпълнява футкциите си на "Лаута".

"Управителната структура е такава, каквато ние сме решили, че ще бъде. Опростена е и всеки си знае какви са му задачите. Така трябва да бъде, за да постигнем това, което отдавна искам - клубът да започне да се самоиздържа. Не сме далече от този момент, но за да го постигнем, ключово е треньорите да започнат да постигат резултати в изграждането на наши момчета, които да помагат в първия отбор и да не се налага всяко лято на пожар да търсим попълнения, откъде ли не", каза още Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Колекторска фирма на Латвийска компания за Бързи Кредити…..Крушарски е пълен кретен. Разбрахте ли?
-1
 
 
Пловдивчани, отивайте за билети, че свършват. Селските да си мислят, за себе си и за Цингата, че там е по-мътна от нашата. Ние изпадаме и се разпадаме също като миналата година по това време:::))) Само да не ни вземат купите, петата и 6-0. Това стане ли, лошо:::)))
+5
 
 
Крушарски плаща и той решава.Да хубаво е да се самоиздържа но засега не може.
-5
 
 
Много прилича на ситуация, в която някой не може да си върне кредита и му го събират принудително. Предстои да раберем дали това е истината. Радвайте се мургавелци. Колете коча и веселбите да започват. Крушарски остава собственик. А другия ей така ще хвърля едни пари да помага на любимия отбор. Ей, големи наивници!
-3
 
 
В цялата работа има нещо,което не звучи разумно.Значи,ако отбора ще се самоиздържа и е на път това да стане,защо му е на Крушарски ортак,който реално придобива изпълнителната власт в клуба?И то точно преди постъпления от евро турнирите,телевизионните права и може би трите най-апетитни трансфера:на Минчев,Илиев и Карагерен!Акциите,че са в него нищо не означава.Те са носител и на задълженията на клуба!Та това е странното,преди да започнеш да си пълниш джоба/по приказките на Крушарски/,да вкараш ортаци и да делиш горница с тях,нещо не кореспондира със здравия разум! Другият вариант е споменатият по-горе.Забатачил си е бизнеса и ще си изчисти кредитите,като ги представи като вътрешноклубни заеми към новите партньори!
+2
 
 
Много добре. Нямаше смисъл от разделение на акцийте. Най важното е, че ще има нови богати хора които ще помагат на Крушарски и Локомотив. Това са отлични новини за нас и мрачни за всички канари. Чакат ни още купи, титли и незабравими победи, Европа също. Честито локомотивци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: