ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Втори Христо Крушарски в Локо Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:44 / 15.07.2021Коментари (43)12145
© Plovdiv24.bg
Втори Христо Крушарски вече е част от управлението на Локомотив Пловдив. Днешното Общо събрание на акционерите ще утвърди племенника на бизнесмена, който носи същото име и фамилия, като член на Управителния съвет. Младият Крушарски ще бъде изпълнителен директор заедно с Лауринас Розгис, който е представител на новите инвеститори в клуба. В това си качество те заедно ще подписват договори от името на клуба. 

Партньорите все пак ще придобият 50 процента от акциите и ще имат право на двама свои представители в тричленния ръководен орган на клуба. Освен Розгис в него ще попадне и неговият съдружник Здравко Владимиров Иванов, за което Plovdiv24.bg първи информира обществеността още в началото на юли.. 

"По отношение на новите партньори чувам какви ли не слухове. Повечето фенове ни подкрепят, но има и такива, които не спират да търсят под вола теле и да ровят там, където не им е работа. Същото се отнася и за хора от други клубове. Аз на никого не съм се бъркал. Не обичам да гледам в чужда паница и призовавам за същото отношение към мен. Нашите вътрешни проблеми са си наши, както и постиженията, които направихме, и които мнозина не можаха да постигнат и с доста по-големи инвестиции.

Завистта няма да помогне на никого, нито злобата. Промените, които се случват в Локомотив, са съобразени и с това, което вече съм натрупал като опит в отношенията си с пловдивчани. Всички знаем как помагат те и колко милеят за отбора, когато се налага да се вадят пари. Мен не ме е страх от мечки и често ходя в гората, нямам проблем да правя отстъпки в името на обща цел. Партньорството ни върви и съм сигурен, че пак ще има доста учудени от успехите, които ще постигнем“, каза Крушарски пред "Мач Телеграф". 

Той разкри още, че на този етап няма да си търси сумите, които е инвестирал под формата на заеми в клуба. Тази отстъпка се прави, за да може партньорството с хората, които са проявили интерес към Локомотив и които бизнесменът търсеше от години, да започне на чисто. Сумата от 500 000 лева, която литовецът Розгис на практика вече е осигурил за отбора, също остава като част от сътрудничеството, което ще бъде и документално официализирано днес. 

"Голяма част от тези заеми аз вече съм ги опростил. Оттук нататък ще делим поравно и печалбите, и загубите. Сядаме и уточняваме какви реални приходи се очакват, за да си направим сметка каква сума остава да се осигури, за да може Локомотив да разполага с адекватен за амбициите си бюджет. Аз ще давам половината, те другата половина“, разясни още Крушарски, който въведе традиция да пътува до Пловдив всеки понеделник за оперативно заседание с новия УС.
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
От кога папагали мислят за Локо пд.Оставете ни жълти да си гледаме отбора.Този Крушо ни донесе три купи , сребро и разбира се 6-0.Досега каквото е казал е станало .
-5
 
 
Всичко кратко и ясно: „Взел човека заем, заложил отбора. Не връща заема, вземат му отбора. Какво неясно има. Затова се жалва, че част от феновете недоволстват. И нормално, по досетливите и умни локофенове виждат на къде вървят нещата, а тъпите лумпените хвалят по сайтовете.
-2
 
 
За съжаление, много буфери не виждат истинската причина да се случва това в управлението на клуба... А именно ,Крюшо се подготвя да си обере крушите!
+2
 
 
Всичко върви по план в Локомотив,футболистите трябва да бъдат спокойни и Успех във предстоящите мачове!!! Самоооо Локоооооо
-4
 
 
Коментарите в тази новина са кристално ясен и нагледен пример за зверската злоба и комплекси у лицето Христо Панджаров по прякор Невестулката, който живее за да мрази Ботев Пловдив. Колкото и фалшиви профила да си направиш, колкото и глупости да изпишеш, пак ще си останеш едно долно нищожество, паляк.
+2
 
 
Малеее как ще спят жълтите незнам само. След толкова болка и мъка която им причинихме, сега и това с новите собственници незнам как ще го преживеят. Много хапчета трябват, много....1926 !!!
+3
 
 
Втори Крушарски, става страшно ... 12-0 в деветия кръг... Крушарски е на 64 години и започва да мисли за по- далечното бъдеще. Хубаво е, че ще обучава своя племеник да ръководи Пловдивски любимец. Г-н Крушарски голям си, дано и г-н Крушарски ви стигне по успехи с любимеца на Пловдив за всички времена. САМО ЛОКО
-3
 
 
бай круши удъртя и каталяса ,пък и парите свършиха . зарязвя ни ,братя апапи ! пара йок и футболисти йок
+3
 
 
От единия Крушарски 3 купи, сега и от другия Крушарски поне още 2 купи да донесе, мале мале. Честито локомотивци и за новите спонсори. Ще бедъм още дълги години хегемон в България.
+2
 
 
Крушарски дава и той си определя с кой ще работи.Това Ганчев го направи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: