ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив с четвърта поредна контрола без победа
Автор: Стойчо Генов 12:19 / 09.07.2021Коментари (29)6608
©
Вицешампионът Локомотив (Пловдив) записа четвърта поредна контрола без победа. Черно-белите отстъпиха на ЦСКА 1948 с 1:2 в спаринг, който се игра на терена в село Рилци.

Това бе общо пета проверка за възпитаниците на треньора Александър Тунчев. Преди това пловдивчани победиха с 3:1 Септември (Симитли), загубиха от Левски с 0:1 и от Берое с 1:2 и завършиха 0:0 срещу Славия.

Локомотивци бяха по-активни в първата третина от двубоя, но въпреки това не успяха да отбележат гол.

В 11-ата минута Лукас Салинас отправи удар от малък ъгъл, но вратарят Наумов спаси. Осем минути по-късно Бирсент Карагарен бе изведен с дълъг пас в чиста позиция. Националът овладя и шутира силно, но отново стражът на "червените" се намеси отлично.

Така се стигна до 30-ата минута, когато ЦСКА 1948 успя да открие резултата при първото си по-сериозно положение пред Илко Пиргов, което бе реализирано от Валентин Йосков.

Преднината на "Числата" обаче се задържа само 5 минути. Капитанът Димитър Илиев получи пас пред наказателното поле. Последва хитро подаване надясно към свободния Лукас Салинас, който с прецизен изстрел прати топката в мрежата за 1:1.

След това футболистите на ЦСКА 1948 на два пъти обстрелваха вратата на Локомотив, но Илко Пиргов отрази ударите.

В 64-ата минута ЦСКА 1948 отново излезе напред в резултата. Това стана след силен шут от дистанция на Галин Иванов - 1:2.

Локомотив игра в състав:

Илко Пиргов, Артур Крачун, Алексий Биков, Кристиан Гомис, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев, Конър Руан, Бирсент Карагарен, Лукас Салинас, Димитър Илиев, Георги Минчев (Кристиян Томов, Мартин Паскалев, Емил Янчев, Видол Сейменски, Петър Петров, Айвън Ангелов, Александър Колев, Иван Сулев, Иван Арамазов, Михайлов, Александър Иванов).
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Какъв кокъл, какви глупсоти пешеш, Андрейчо..Ние се наслаждаваме на най-успешния период в 95 годишната история на клуба. Ако беше вярно, това което си написал за Крушарски, надали щяхме да спечелим 3 купи и да бъдем вицешампиони на България. Само твойто "честито" да не ти изяде главата, след време и да плачеш, че си ни го пожелал. Другото е, че все някога ще свърши и нашия успешен период, но дали ще е след 5, дали след 10 години, дали след повече, само времето ще покаже. Засега с кеф се наслаждаваме на живота и на успехите на Локомотив в Европа и в България.
-3
 
 
Преди няколко месеца в един МОЛ в тоалетната се засякох с Гонзо. Псуваше по телефона гневно, че Крушарски нищо не разбирал от футбол. Последвалите действия и събития довели до масови напускания затвърждават мнението ми, че Крушата е един прост, стиснат нагъл, самозабравил се калитко, на който му провървя, но бонусите свършиха. Сега е време както Христола едно време да си проличи истинския му облик, но първо идват мрачни времена и скръб за феновете на Локото. Крушата няма да пусне толкова лесно кокала. На печелившите , чИстиТу!
-3
 
 
спад в играта, напуснали много титуляри, липса на селекция работата върви като на Славия миналата година! Ако това е подкрепата на новите кандидат спонсори ... да не се борим като Славия да не изпаднем... На Крушарски не може да му се отрече желанието отбора да е по добре , по напред и т.н. , но тези " нови собственици ли съсобственици" на които се осланя , гледат само да продават, а нови попълнения , за които има нужда на всички постове ...друг път...
+1
 
 
Спад в играта ни неизбежно ще има, защото ни напусна най-добрата защита в България! На всички е ясно, че Локото ще е много по-слаб отбор от миналото първенство, но място за трагедии няма! При добра селекция и добра подготовка успехите отново ще бъдат налице. Важно е да има финансова стабилност и дълга скамейка. Много се забавлявам от хората, които правят кардинални изводи от контролни мачове...
+1
 
 
Селска "майно", личи си от коментара, че много те боли и страдаш ужасно много. Каквото и да пишеш, каковто и да кажеш, факта е, че Купата принадлежи на Локомотив, ние ви победихме и спечелихме най-ценната, най-важната и най-великата Купа в историята на нашето съперничество и само след няколко месеца рекордното 6:0. От тук нататък каквото и да става, ако ще и 100 Купи да вземете и ние да се разпаднем, историята е пренаписана и остава завинаги записано в аналите на пловдивския футбол за столетия напред - ЛОКОМОТИВ победи Ботев и спечели най-важната Купа в историята на българския футбол. Това пише със златни букви във всички книги. Другото дето си го написал толкова прилежно е само ала-бала и за твое самоуспокоение... Надали ти е толкова лесно обаче. Петата ще ви е угъзо за цял живот и ще стряска сънищата ви докато дишате. Хубав ден и благодарим за спомените.
+1
 
 
Нали бихме индианците с Пета във финала на финалите и им мушнахме 6 бахура у гъзо. Шесте бахура и те ли бяха по нареждане, а селски:)))
-1
 
 
вън тунчев и крошарски ,да са върща Коко и да ги почвами ! саде локо
+1
 
 
Не е хубаво това, че няма победи в контролите, ясно е, че трудно ще задържим стандарта, който сами създадохме, но все пак успех!
-4
 
 
Ние бяхме в такава негативна серия и преди Финала на финалите, но после всички знаят какво стана - спечелихме по безапелационен начин най-ценната Купа, в историята на българския футбол...Така че, да му мислят Словачко, какво ги чака.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: