ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски съобщи отлична новина за финансовото бъдеще на Локомотив
Автор: Стойчо Генов 13:08 / 12.06.2021Коментари (7)12081
© Plovdiv24.bg
Христо Крушарски разкри, че е намерил партньори, които да му помагат в издръжката на Локомотив (Пловдив). Собственикът на "черно-белите“ анонсира още около Великден, че ще има добри новини за клуба и очевидно те вече са факт.

По думите му хората, които ще помагат, имат сериозни контакти в чужбина и достъп но инвестиционни фондове. Представител на новите партньори, които се очаква да допринесат за вдигането на бюджета на Локо и гарантирането на финансова стабилност, вече е започнал работа на "Лаута“.

Литовецът Лауринас Розгис, който от години има бизнес и в България, ще изпълнява функции на финансово-административен директор. Той вече е бил представен пред треньора Александър Тунчев и спортния директор Георги Иванов.

"Това са промени с цел растеж. Надяваме се да имаме по-добри перспективи и да подготвим добър отбор за третото поредно участие в европейските турнири. В момента събират необходимите играчи, за да имаме отбор, който да не отстъпва. Аз вече казах, че следващото предизвикателство ще е атака на титлата. Мисля, че постигнахме достатъчно, за да приемете думите ми на сериозно. Искам да изиграем и поне три кръга в новия турнир Лига на конференциите“, коментира Христо Крушарски пред "Мач Телеграф“

"В момента съм по срещи. Ще поговорим на спокойствие в следващите дни“, лаконичен бе самият Розгис, потърсен за коментар. Той има опит като управител и съдружник в няколко фирми от сферата на не банковото кредитиране. Декларирал е сериозни контакти в Русия, Украйна и други страни.

Той ще участва в управлението на клуба, без да се меси в спортната част. Надеждите са Локомотив да стане по-конкурентен на трансферния пазар и да предлага по-високи заплати, с които да привлече наистина класни попълнения.

Собственикът обаче настоява и за налагането на повече млади българи в състава. В следващите дни новите партньори в Локомотив ще поставят и свои рекламни пана на стадиона, а Розгис ще бъде представен и пред футболистите в понеделник, когато отборът ще стартира подготовката си за следващия сезон.
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво, браво, чудесна новина, дано байонзи и мангал от шекера(един и същ) са добре :)))
0
 
 
Столипиново е под блокада .... линейки са задръстили ромската махала на Пловдив ...... вълчо и неговите братя не могат да издържат на напрежението, че ще возят в нелегалните си таксита мастити инвеститори от незнайни фондове...
0
 
 
Столипиново е под блокада .... линейки са задръстили ромската махала на Пловдив ...... вълчо и неговите братя се канят да возят в нелегалните си таксита мастити инвеститори от незнайни фондове и не могат да издържат на напрежението...
0
 
 
Дон Круши показа как се управлява футболен клуб!Браво и само Локоооо!!!
0
 
 
Това е добра новина.Локо пд има нужда от допълнителни финанси.
-1
 
 
Коматево е под блокада... линейки са задръстили китното селце...
-2
 
 
ЛОКОМОТИВ ЩЕ РАДВА Пловдив И ТАЗИ ГОДИНА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: