ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Който може да каже, че е пил една ракия с мен, нека ме нарича "пияница"
Автор: Стойчо Генов 08:48 / 01.06.2021Коментари (16)13903
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изпълни обещанието си и каза конкретно при каква ситуация ще се кандидатира за президент на БФС. Бизнесменът зададе един конкретен въпрос на останалите кандидати и обяви, че чака конкретния им отговор. Клубният бос спомена и как се случват успехите в Локомотив.

"Личностните нападки не правят чест на никого. Всеки, който може да каже, че е пил една ракия с мен, нека ме нарича "пияница“, но който не е, да не си прави упражнения по красноречие и да се опитва да е оригинален. На приказки трудно някой ще може да ме надвие. Аз, за разлика от други, съм се учил от хора, които са управлявали с успех и бизнеса си, а и българския футбол. Някои много лаеха срещу бате Иван Славков, но в крайна сметка не виждам как дори ще се доближим до успехите от неговото време, ако не действаме с неговия размах. Той виждаше нещата с няколко хода напред и доста съм попил от него", заяви Христо Крушарски пред "Мач Телеграф".

"Доказателство за това какво мога е случващото се в Локомотив Пловдив. Наясно сте с това какви успехи постигнахме. Знаете и как, и с какви средства. Нещата в крайна сметка могат да се случват и без пари. Представете си какво ще е, когато има средства! Категоричен съм, че всички биха били доволни“, уточни собственикът на черно-белите.

Ето и неговия въпрос: Как? Как ще се подобри положението на професионалните клубове, работата с аматьорските, ситуацията в детско-юношеския футбол, нивото на съдийството, резултатите на националния отбор и не на последно място финансирането?

"Нека всеки, който иска да управлява Българския футболен съюз, да ми отговори. Да го направи публично и разбираемо. Така ще може да си спести и доста разходи по разни обиколки и турнета. Ще подкрепя този кандидат, който категорично ми покаже, че е наясно с проблемите във футбола и предложи изпълнима програма с конкретни предложения за тяхното решаване, които се доближават до моите идеи. Усетя ли обаче, че се хвърлят само обещания и напудрени празни приказки, ще се кандидатирам и аз. Контактувам с достатъчно хора, които си дават парите за футбола, които биха ме подкрепили", категоричен е собственикът на Локомотив Пловдив.
Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Крушарски подкрепи този който знае как се управлява Бфс но в никакъв случай старите говеда и прасета като Перукан и Лечков.
-3
 
 
А ве ботевисти ни трябва да са излагами по убаво да си малчим и стоим на насранити г**ове чи тоя както на лашка никой друг ни го е прайл
+1
 
 
А който може да каже, че е пил кашон мастика "Карнобат" с теб, как да те нарича?
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 01.06.2021 г.
+1
 
 
саде бай Круши мангизлията .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: