ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Агитките на Ботев и Локо се обединиха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:07 / 08.05.2021Коментари (3)6233
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) излязоха с различни декларации срещу ръководството на Българския футболен съюз. Агитките на двата клуба се обедненият в позицията, че е време за промяна в най-високите етажи на родния футбол.

От името на една от най-големите футболни общности в България, ние привържениците на Ботев Пловдив, искаме да изразим своето разочарование и притеснение относно събитията в българския футбол в последните седмици и по-специално в БФС. Смятаме, че създалата се ситуация с начина по който Борислав Михайлов опита да се самоназначи отново за президент на централата, е крайно неприемлива и за пореден път доказваща липсата на професионално отношение към българския футбол. Поради което ние изразяваме мнение, че свикването на извънреден конгрес на БФС е крайно належащо в тази ситуация и не желаем БФС да бъде ръководен от Борислав Михайлов и неговото обкръжение.

С тази декларация отправяме и покана към единствения официално заявен към момента кандидат за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов на среща в Пловдив при удобно за него време в близко бъдеще, за да презентира пред нас своя екип и идеи за развитие на футбола в България", написаха феновете на “канарчетата".

Колегите им от “Лаута" също искат промяна, след като решения на Апелативната комисия на БФС ощетиха “смърфовете" в битката за второто място. Както е известно, поради 11 заразени с коронавирус в ЦСКА 1948, мачът на новака с Локомотив бе отменен, а три дни по-късно не бе сторено същото за сблъсъка на ЦСКА-София, който е основен конкурент за сребърните медали на пловдивчани.

Времето за промяна в българският футбол настъпи! И това трябва да се случи незабавно!

Некомпетентността и аматьорщината продължават да бушуват по най-високите етажи на родната футболна централа. Това говорят и фактите от последните безумни и неадекватни решения относно отлагането и изиграването на оставащите мачовете от плейофната шестица на ЦСКА 1948, където пряко ощетен е нашият отбор, с които обаче се облагодетелства друг отбор – хладен полъх от едни отминали времена, които не трябва да се завръщат. БФС се е превърнало в частно дружество с неограничена безотговорност.


Оттеглянето на оставката на Боби Михайлов и самоназначението му отново за президент на БФС е неприемлива, срамна и позорна, лишена от всякакъв морал постъпка. Морал, без който няма как да изплуваме от дъното на европейския и световен футбол. Ние, от фенклуб Локомотив Пловдив, смятаме, че извънреден конгрес е крайно належащ в тази ситуация. Боби, Емо, Данчо, Венци и компания, вие показахте на цяла България на какво сте способни. Разберете, че отминаха времената, в които важните решения се взимат на маса.

Ето защо отправяме покана към единствения официално обявил се кандидат за президент на БФС Димитър Бербатов и неговия екип на среща в Пловдив, на която да изложи програмата си за развитието на българския футбол пред локомотивската общност. Българският футбол се нуждае от нови лица!", е част от текста, който публикуваха феновете на “черно-белите". 

Феновете на “смърфовете" дори приветстват Димитър Бербатов, който обяви официално амбициите си, че иска да стане президент на БФС да се срещне с тях и да изложи програмата си за развитието на българския футбол.
Още по темата: общо новини по темата: 82
20.11.2021
02.04.2021
11.03.2021
23.02.2021
10.02.2021
05.02.2021
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво да изринем шайката на Перушан и сие!
0
 
 
След толкова много години на разединение, най-накрая нещо позитивно, майна ! Да се надяваме г-н Бербатов, да дойде и положи началото на нещо градивно в тва БФС ! Само Локо !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: