ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (13) | Вчера (21)
Дербита от Висшата лига през погледа на Palmsbet и 7sport
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:33 / 25.09.2020Коментари (0)1466
©
Висшата лига навлиза в 3-тия си кръг с поредната серия супер мачове в неделния ден. Програмата за деня откриват съставите на Шефийлд Юнайтед и Лийдс Юнайтед от 14:00 българско време. Два часа по-късно Тотнъм посреща Нюкасъл. От 18:30 е най-голямото дерби за деня, където Манчестър Сити е домакин на Лестър Сити. Последния мач в неделната програма е с начален час 21:00 и ще противопостави отборите на Уест Хем Юнайтед срещу Уулвърхемптън Уондърърс. За тези които са решили да направят своя онлайн залог, не пропускайте да се възползвате от началния си Pams bet бонус за спорт.

Шефийлд Юнайтед – Лийдс

Супер изненадата от миналия сезон Шефийлд изглежда започва да страда от така наречено проклятие на "втория сезон“. То гласи, че новаците, който направят много силен дебютен сезон не успяват да задържат нивото и изпадат през следващата кампания. "Остриетата“ натрупаха три загуби в първите си три мача за сезона (две във Висшата лига и една в турнира за Купата на лигата). Лийдс, за когото това е първи сезон във най-високото ниво на английския футбол от 2004-та насам, стартираха сезона с две голови драми. Първо загубиха с 4:3 гостуването си на шампиона Ливърпул, след като три пъти успяха да изравнят резултата. Във втория кръг "белите“ бяха от другата страна и спечелиха с 4:3 срещу другия новак Фулъм. Експерти от 7Sport предвиждат да има над 2,5 гола в мача. От Палмс бет предлагат коефициент от 2.09 за този пазар.

Тотнъм – Нюкасъл

"Шпорите“ започнаха доста колебливо сезона, като загубиха от Евертън в първия кръг, а след това трепериха до 70-тата минута в Пловдив срещу Локомотив. Последва убедителна победа като гост на Саутхемптън с 5:2. Нюкасъл е точно на обратния фронт. "Свраките“ стартираха с победа над Уест Хем, а след това отстраниха и отбора на Блекбърн Роувърс за Купата на Лигата. В последния кръг обаче "черно-белите“ отстъпиха с 0:3 срещу Брайтън на своя "Сейнт Джеймсис Парк“. Нашата прогноза за мача е единица, а от Палмс бет предлагат апетитния коефициент от 1.49 за победа на Тотнъм.

Манчестър Сити – Лестър

След като почиваха в първия кръг, заради участието си в доиграването на Шампионската лига, момчетата на Пеп Гуардиола започнаха с категоричен успех над Уулвърхемптън. След като изпуснаха 4-тото място в последния кръг от миналия сезона, сега отборът на Брендън Роджърс е амбициран да докаже, че не е "едносезонно чудо“ и ще може отново да се бори за мястото си в Шампионската лига. "Лисиците“ вече наредиха две победи във Висшата лига. Ние от 7sport смятаме, че Манчестър Сити ще спечели срещата, но пък и двата отбора ще отбележат гол. Палмс бет предлага коефициент от 1.89 за пазара Лестър Сити да отбележи гол, но да не спечели.

Уест Хем – Уулвърхемптън

"Чуковете“ все още нямат точка в първенството, но пък взеха две победи за Купата. "Вълците“ пък победиха в първия кръг, след което допуснаха разочароващо отпадане от Стоук Сити за Купата на лигата и загуба от Манчестър Сити във втория кръг на Висшата лига. Уулвърхемптън се раздели с Диого Жота, който вече е играч на Ливърпул, но все още е далеч по-качествения състав и според нас ще вземе победа в този сблъсък. Българския букмейкър Палмс бет предлага коефициент от 2.11 за победа на "вълците“.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
Юношите на Локо с победа и равен на "Лаута"
УЕФА разследва "уговорен" мач в България, очакваме решенията
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: