ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Започна преасфалтирането на ул. "Гладстон"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:43 / 07.05.2013Коментари (16)9065
С традиционното лисване на менче с вода кметът на Пловдив Иван Тотев даде старт на преасфалтирането на ул. "Гладстон", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ремонтът на отсечката от бул. "Руски" до ул. "Преслав" ще продължи 20 дни. И двете платна вече са затворени за движение.

На втори етап ще се преасфалтира участъкът по улицата от подлеза под Централна поща до църквата "Св. Петка". Осветителните тела в подземното съоръжение също ще бъдат подменени.

Предвижда се по "Гладстон" да бъдат поставени антипаркинг колчета, тъй като по улицата има системно нарушаване на правилата на движение и качване на автомобилите на тротоарните настилки, обясни преди дни Тотев.

Голямото преасфалтиране в Пловдив ще продължи със западното платно на булевард "Източен" в участъка от бул. "Княгиня Мария Луиза" до бул. "6 септември", където най-напред ще бъде подменен водопровод от ВиК. Движението ще се извършва двупосочно по източното платно.

Другият обект ще бъде бул. "Никола Вапцаров" от бившия "Камел" до бившото кино "Тракия". Ще се асфалтира южното платно, като и тук ще има смяна на водопроводната мрежа. Колите ще се движат двупосочно по северното платно. 

Градоначалникът отново изрази надежда, че до края на август ремонтните дейности по бул. "Руски" и "Коматевско шосе" ще стартират, като идеята е паралелно с това и да бъде асфалтирана паважната отсечка на ул. "Богомил", както и ул. "Димитър Талев" до Овощарския институт.



Още по темата: общо новини по темата: 413
07.12.2023 »
20.09.2023 »
21.06.2023 »
21.06.2023 »
27.10.2022 »
06.10.2022 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
То хубаво ама после направо с машините да се преместят на Богомил и да махната паветата!!!
+2
 
 
Стига мъркане бе мама му стара. Вместо да се радваме , че се прави нещо все търсим нещо да напишем , да поплюем както се вика. Еми тези проекти са се одобрили първи и съответно с тях се почва. Кво му е сложното ? Не може целия град да стане за толкова бързо време. Търпение му е работата. Вижда се, че кмета си върши работата много добре и няма кво да сме недоволни.
+1
 
 
Решението да се асфалтира поетапно " Гладстон " е добро .За съжаление масово се нарушават поставените забранителни знаци: посока от светофарите на " Руски " по Гладстон и завой вдясно не се спазва ,завива се наляво по " Рузвелт " Същото извършнат в посока направо ,идващи от " Авксенти Велешки "коли ,които вместо наляво към " Руски " влизат срещу същия знак по еднопосочната " Рузвелт ".Нарушават се 3 забранителни знака ,поставени на Густав Вайганд ,забраняващи движение в посока " Гроздов пазар "- на кръстовището с /бившата / " Академик Державин " ,площадчето ,на което се събират " Густав Вайганд " ," Рузвелт " и " Козлов " ,на кръстовището на " Виктор Юго " и " " Густав Вайганд".Всички тези коли създават неконтролируема бъркотия.Липсват контролни органи.В тази връзка може да се коментира и изпълнението на Главната алея на Бунарджика.Като качество асфалтовата покривка е добра ,но на места / под старите пързалки ,примерно / асфалтът е с около 10 см .над нивото на продължавашата паважна алея и скоро ще започне да се троши ,около дървета корени стърчат ,асфалтирането е правено ,вероятно на ръка и след първия сняг и лед ще се запълнят ерозиите и ще загрозят алеята .Би могло да се запълнят с по рядка асфалтова смес.От страна на Търговската гимназия няма знак ,че десните две тесни алеи са за колоездачи.Пейките е добре да се вкопаят ,защото престъпни ръце неминуемо ще ги " приватизират ".Като цяло може да се поздрави идеята за бързо и в срок преасфалтиране на десетилетия занемарени булеварди и улици.
-3
 
 
Гладстон трябва да се разшири, иначе тапа винаги ще става
+1
 
 
От газстанцията до околовръстното трябва основен ремонт , а не само да се замазват очите с пълнене на дупките
+6
 
 
Какво му има на бул. "Гладстон" от кръстовището с руски до св. Петка? Всеки ден минавам с колата от там и почвам да псувам щом стъпя на паветата от търговската до в. априлов.. След строежа или по-точно след опита за строеж на мол Марково тепе павираният участък съперничи и то доста успешно с в. априлов...
+2
 
 
На ул. Гладстон, най-големия проблем е отводняването, трябва да се удвоят шахтите и проектира линейно отводняване пред тунела под пощата.
+4
 
 
браво кмете ама трябва асфалт и след ово6тарския до околоврастното пеизажа е лунен
+5
 
 
Във връзка с подмяната на осветителните тела в подземното съоръжение - е добре да се поставят нови стълбове за осветление между двата пътни подлеза на централна поща, тъй като вечер е непоносимо тъмно
+7
 
 
Браво Иване ! Комунетата припадат от яд !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Мъртвопиян блъсна с джипа си жена в Пловдив
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: