ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мариана Попова за Лили Иванова: Поне не пускай такива скандални снимки, това е неуважение и към публиката, и към колегите ти
Автор: Георги Кирилов 11:18 / 03.10.2021Коментари (19)150556
©
"При първа възможност мисля, че време да се махаме от това място, на което живее едно болно общество", коментира пред Би Ти Ви желанието си да напусне България, след като се излекува от COVID-19, певицата Мариана Попова. Тя и дъщеря й се заразиха с коронавирус, а гневен пост на певицата по повод обществени мероприятия с много публика предизвикаха разнопосочни мнения. 

"Тя си направи антигенен тест в къщи. Когато откри, че има ковид, аз пътувах. Тя остана вкъщи, а голямото дете така и не се прибра там от училище. Аз пък съм по приятели на гости. Мариана я няма в официалните регистри на РЗИ, макар че от там знаят - толкова жълти медии писаха за случая", споделя съпругът й Веселин Плачков. 

Едно от заглавията на статия по повода гласи - "Мариана Попова с COVID, мъжът ù в НДК за номинацията на Радев за втори мандат". Актьорът коментира написаното така:

"Не съм бил в контакт с нея, защото се върнах от път. На събитието имаше пунктове, на които се правеха лабораторни тестове. Ако имаше и най-малки признаци да съм болен, нямаше да ме пуснат. Всички присъстващи бяхме чисти. Комуникацията там си беше като в нормално време."

Мариана Попова провокира обществен дебат, след като публикува в профила си гневен коментар, в който хвърли до известна степен вината за заболяването си върху Лили Иванова, "Левски" и ЦСКА, заради концертите и мачовете, на които се е събирала публика извън допустимото според мерките.

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора на България - "Левски" и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с Ковид. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали,
©
стадиони и навсякъде. Бясна съм", гласеше написаното. 

"Обърнах се към всички, които не спазват ясните правила, което е несправедливо спрямо всички, които ги спазват. Една от тях съм аз. Затова отложих турнето си за пролетта - защото не искам да пея пред 50% от публиката. Не смятам, че такива големи артисти са закъсали финансово или за внимание от публиката. Ставаше въпрос за спазване на правила. Каквито и закони да има в България, те не се спазват, защото българинът е бунтар. Обществото ни е болно. Не мисли за отсрещната страна и не мисли за ближния. При първа възможност се махам от това място", коментира тя поста си. 

"Той беше прочетен неправилно. Ако си достатъчно хитър и правиш такива гафове, поне не си пускай такива скандални снимки. Това е неуважение и към публиката, и към колегите ти" - допълни певицата относно концерта на Лили Иванова в Пловдив.


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Никой не ви е взел на сила да ходите на концерта.Изявили сте желание, ходили сте, хванали сте вирус-лекувайте се !Сега ще се хвалим че напускане България.Знаете къде е летището -лек полет и и със здраве където и да сте!
+1
 
 
Малееееее тая не трябваше да я виждам ,сега един месец не мога спа от кошмари. Що ги пускате тея страшни неща по нета бе хора има хора със слаби сърца .......
-2
 
 
Това, че Марияна Попова е музикално джудже в сравнение с Лили Иванова е едно, а това че на концерта на Лили е извършено грубо нарушение на противоепидемичните правила е съвсем друго нещо, което трябва да се санкционира. Правилата трябва да се спазват от всички!
-2
 
 
Чета коментарите. Единственото което мога да кажа, вие сте болна нация.
+2
 
 
Коя е тази анонимница ? Всички знаем ЛИЛИ - ТЯ Е ВЕЛИКАН В ЕСТРАДАТА !!! А тази мишка каква е ?
+1
 
 
Абе кой го боли х*я за тая некадърна отрепка- Мариана Попова! ба*ти гнусната мангалка!!!
+1
 
 
Тая още ли не е оздравяла. Щото каза, че само да и мине корона-та и изчезва от БГ.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.10.2021 г.
+7
 
 
Ееее, кой ли не се качи на гърба на Лили Иванова, за да получи 5 минути обществено внимание! Мерзки сте, нагли сте, завиждате на Лили!
+10
 
 
Тогава ти защо беше да пееш на юбилейния концерт на Христо Кидиков по повод неговата 75 годишнина на същото място ?Много си ниска пред Лили Иванова, защото тя освен, че е световноизвестна е и преди всичко мислещ Човек.Качества които явно не притежаваш, така, че ако те няма, загубата ще е никаква. Не се обръщам на Вие, защото нивото ти е много,ама много ниско.Иначе по-скоро оздравявай, че те чака еднопосочния билет както искаш да стане.....
+6
 
 
Г-жо Попова,права сте на 100% по повод неспазване на мерките.Но Вие,като интелигентна жена,за каквато се смятате,би било добре да не засягате концерта на Лили Иванова,защото тя е икона за много българи.А що се отнася за ваксинирането,това си е Ваше право.И не забравяйте,че България е страната,която Ви създаде и сте това,което сте днес.И тук имате право на избор къде ще живеете.За мен е все едно,къде ще сте Вие.България над всичко и всички!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: