
ЗАРЕЖДАНЕ...
Българин е починал от задушаване в цех за обработка на месо в Белгия | ||||||
| ||||||
Мъжът е бил нает от подизпълнител на месопреработвателното предприятие в Дейнзе, е заявил Елке Ванде Велде, представител на Инспекцията по труда. "Той е работил на машина, която бързо замразява храна при много ниска температура, и е припаднал по причини, които все още не са известни". Назначена е съдебно-медицинска експертиза, която да изясни причината за смъртта. "Първоначалните резултати показват, че е възможно да е било изпуснато известно количество азотен газ, което е довело до липса на кислород", съобщава Инспекцията по труда. Ще бъде проведено и разследване, за да се установи дали е спазено законодателството за безопасност на работното място. |
Още по темата: | общо новини по темата: 324 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/54 ] следващата страница |
За контакти:
тел.: 0886 59 82 67
novini@plovdiv24.bg
гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg