ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (26)
Много приятни емоции на детски футболен турнир в Пловдив
Автор: Стойчо Генов 12:13 / 03.09.2020Коментари (0)3339
©
В Пловдив приключи футболният турнир за деца, родени 2012 и 2013 година, "LION CUP - SUMMER 2020". В надпреварата се включиха отбори от различни градове и клубове на страната. Децата показаха на всички присъстващи какво е истинският футбол, като желанието и импулса в играта, както и удоволствието и забавлението на футболния терен, бяха над всичко!

Колкото и различни отбори участници да имаше, целта във всеки мач бе забавление и успех, всеки по своя си футболен начин. Всеки един участник направи впечатление на зрители и родители.

Ето кратко описание на всеки един от участващите тимове:

ФК Шампион - 2013 година, по-малки деца на ръст и възраст, но в никакъв случай не отстъпваха на останалите по желание, хъс и организираност на терена.

Отборът на ФК Спартак (Пд) допадна много на всички присъстващи с атакуващия си стил, превърнал мачовете им в голови зрелища, а този на ФК Арда1924 показа, че футболът е атака и целта е противниковата врата и не случайно стана отборът, вкарал най-много голове на турнира.

Децата от ФК Лион 2017 бяха познатите дисциплинирани юнаци и показаха, че отборът е над всичко, като се открояваха както в перфектните защитни действия, така и в мълниеносните си комбинативни атаки.

Момчетата от ФК Филипов от Казанлък оставиха страхотни впечатления, като се започне от страхотно организираната им игра, премине се през много класните им атаки и се стигне до перфектния "тигър", който имаха на вратата си.

Асеновградският ФК Беломорец впечатли всички освен с познатата си сърцата до предела игра, така и с невероятната техника, която масово демонстрираха играчите им.

Свръхенергичните момчета от ФК Велд не оставиха и миг спокойствие, както за съперниците, така и за публиката в мачовете си, като отборът им просто налагаше темпо, невероятно за тази възраст.

Отборът на ФК Пловдив Сити в най-голяма степен показа на всички присъстващи какво означава забавление в играта, а момчетата "рисуваха" по терена, поставяйки красотата на играта на първо място и неслучайно бяха едните финалисти в надпреварата.

Друг финалист - отборът на ФК Хебър, освен с невероятните си вратари и перфектна защита, раздаваше много класа по терена, като във всяко едно действие се чувстваше колективът, който не оставяше шансове на съперниците им.

Шампион на турнира заслужено стана отборът на ФК Шампион. Старозагорци просто излизаха на терена като зрели футболисти да се надиграват със съперниците си и винаги намираха начин да стигнат до победата. Огромният потенциал в децата от този отбор, както и непримиримостта им, осигуриха позицията, на която завършиха!

Победител в турнира бяха всички участници! Те в най-голяма и пълна степен ни показаха какво е забавление и удоволствие от футболната игра! Емоцията която оставиха в нас, беше неописуема, а в двата дни на футболни срещи младите играчи ни убедиха, че талантът на Българските деца е огромен и ние с вяра, можем спокойно да очакваме, в следващите години някои от тях да извървят пътя на големи футболни звезди, обявиха организаторите.

Екипът на ФК ЛИОН 2017, организирал футболния празник, благодари на всички участници и им пожелава много успехи, забавления и да постигнат мечтите си, както на зеления терен, така и в живота!

Сърдечно благодарим на всички зрители, приятели и роднини, за съпричастността в благотворителната инициатива в подкрепа на Ангел Краевски - #Заедно за Ангел, в която съвместно с колеги и родители от Пловдив Сити се включихме, с която всички ние показахме, че можем да бъдем едно голямо семейство, подкрепяйки се един друг в трудни моменти. Всички вие, с подкрепата си, дадохте част от себе си, за да вдъхнем вярва за живот на това момче и неговото семейство, вяра, че не е сам и цялото ни общество сме с него, в тази трудна битка, която води той. Всички НИЕ му показахме, че зад себе си и в своя път, той има нас! Благодарим ви!!! Бъдете здрави!!!
Още по темата: общо новини по темата: 769
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: