ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (6)
Феновете на Локо се сбогуват с Георги Илиев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 00:02 / 27.08.2005Коментари (0)2617
©
Феновете на Локомотив Пд изживяват тежко загубата на клубния президент. Още рано сутринта, часове след ужасяващата вест за смъртта на Георги Илиев, фенове по единично се стичаха на Лаута и заемаха местата си на стадиона в кв. "Лаута", но не да наблюдават любимия си отбор както обикновено, а да се отдадат на размисли и тъга. Към 11 часа на главната трибуна на стадион "Локомотив" вече се стекоха самоорганизирали се фенове, а минути по-късно пристигна и шефът на фенклуба Мартин Вълков, чиято мъка най-ясно личеше в очите му. Той постави две бели рози на седалката, където клубния бос наблюдаваше срещите на своя отбор. Около нея запалянковците запалиха свещи и останаха по местата си, без да продумат и дума. Минути по-късно привържениците поставиха маса, на която всеки желаещ да постави цветята си. Върху черната покривка бе сложена и книгата за съболезнования, книгата за мисли и спомени на опечалените. Въпреки че за тази внезапно възникнала инициатива не знаеха повечето фенове, за около ден през паметното място, където за пръв път Едуард Ераносян прегърна президента на клуба като шампион на България, преминаха над 150 души, повечето от които не сдържаха сълзите си. На седалката между цветята в памет на шефът на ВАИ холдинг запалянковците поставиха негова снимка, н
©
В тази книга близо 150 души вписаха последните си мисли и послания към покойния президент на отбора.
а която преди 3 години Илиев обеща: "Заради великите фенове, ще остана завинаги в Локо Пд." Те нямаше как да скрият - той ще остане при тях завинаги, завинаги в тяхните сърца и души. "Това място е отворено за всеки локомотивец през събота и неделя. Нека всеки, който пожелае да отдели минутка-две за да се сбогува с човекът, на който дължим много." съобщиха през сълзи феновете.

Мартин Вълков-Умброто съобщи, че поклонението пред президента на клуба ще се състои тази неделя от 15.30 ч. и на него могат да присъстват и фенове на черно-белия клуб. По всяка вероятност ще организираме и автобуси, които да закарат желаещите да се преклонят пред г-н Илиев безплатно." допълни шефът на фен-организацията. Траурната церемония ще се състои в София, в църквата "Свети Георги".

Денят след трагедията в Слънчев бряг, съпричастни с тъгата на черно-белия клуб се оказаха привържениците на ЦСКА, които самоорганизирано изразиха съболезнованията си във форума на официалния сайт на Локомотив Пд. През деня с телеграми тъгата споделиха от БФС, както и от клубовете Левски и ЦСКА. В черно-белите интернет чат-канали вече повече от 24 часа феновете изразяват скръбтта си и се прекланят пред паметта на шефът на Локо Пд. Кончината на бизнесмена е водеща новина във всички медии.
Още по темата: общо новини по темата: 33
01.01.2024
16.02.2015
04.10.2013
26.08.2013
22.08.2013
03.10.2005
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Две титли за пловдивските клубове, "Тракиец" стана втори в отборната надпревара в "Колодрума"
Изнесох 70 тона пясък на ръка, поливах до 3 през нощта, но успяхме! Гледайте заслужената радост!
В Русия: Трансферът на Ханкич пропадна в последния момент
Италия започна защитата на европейския трон с обрат и минимална победа
170 борци от 35 клуба мерят сили в момента в "Колодрума", ЦСКА стана №1 при жените
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: