ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Кметът: Парите няма да са 50/50, едните имат повече нужда от другите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:49 / 27.02.2020Коментари (111)23841
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Здравко Димитров даде специално интервю. В него той сподели как ще бъдат разпределени отпуснатите от правителството 37 милиона лева за футбола в Пловдив.

"Отпуснатите 37 милиона лева са за общинска спортна инфраструктура – град Пловдив. Относно Локомотив Пловдив, става въпрос за стадиона, по-точно за трибуна Бесика на стадиона. Вече ако стигнат и за базата, може да си направят и нея, това си е тяхно решение“, коментира Димитров.

"Ще има разговори за разпределението на парите – те първа ще се срещнем с ръководството и на двата отбора. Парите няма да се разпределят 50/50 – едните имат повече нужда от другите, така беше и предварително. Нека да изчакаме, ще има яснота в най-скоро време“.

"Важното е, че се отпуснаха пари и за пет физкултурни салона в училища, които нямат, което също е много хубаво“.

"Какви са процедурите от тук нататък – трябва да се направят проекти, след това да се обяви изпълнител и след това поетапно да се отпускат парите. Това е начинът. Не е необходимо на минава през Общински съвет за разпределение, вече има решение на Министерски съвет“, заяви още кметът на Пловдив.

"Може би до една седмица ще имаме яснота. Феновете трябва да благодарят на г-н Борисов, че Пловдив ще има два хубави стадиона благодарение на премиера“.

"Въпрос на организация е всичко, първо да видим какви проекти ще се предоставят. Не са малко пари. Ако се изразходват както трябва, мисля че ще се направят доста неща“, завърши Здравко Димитров, цитиран от dsport.bg.
Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
25 МИЛИОНА 3А 2 ТРИБУНИ НА КОЛЕЖА И 12 МИЛИОНА 3А 2 НА ЛАУТА.И КМЕТА НАСТОЯВА ЧЕ ЕДНИТЕ ИМАЛИ ПО-ГОЛЯМА НУЖДА ОТ ДРУГИТЕ. КЛОУН. СКОРО ЩЕ ТЕ И3РИТАМЕ ОТ Пловдив.
-1
 
 
еййй тва жълтите селяни са по нагли и от Цска, кой е длъжен да Ви дава повече ? нима някой върна милионите от КТБ ? какво като сте повече ? повече данъци ли сте дали през годините ? въобще защо трябва Вие или някаква басктеболен алкохолих да давате мнение ? Хубаво избрахте си го за кмет, понеже Ви излъга че ще ви вдига стадиона - нима мислите че 37 милиона всички на Вас ще даде ? че и той душа носи .... набийте си го в празните глави - никой не Ви е длъжен, коматево си Ви е супер .... много по адекватно беше да се инвестира в стадион Пловдив ама на, сега на локомотив ще се опита да хвърли кокал - 5 милиона предполагам максимум и другите за Вас, защото видиш ли сте моралните победители ... дразните яко елате на мач на лаута вище кой е циганин - нека да Ви вдигнат стадион с посредствения Ви отбор да видим колко време ще се пръска по посещение ... да видите тогава колко пари струвате ....
+1
 
 
20 милиона за Ботев.12 за Локомотив и това е.5 за останалите
0
 
 
Баницата отдавна е разпределена! Само тъпите цигани /но какво от това/ не го разбраха! Всички са си стиснали ръцете,на първо място Крушо! Нищо няма да се остави на случайноста! Голяма е помоща за Пловдив,за първи път в БГ,това е важното!
0
 
 
Скоро Кмета ще си иде с тия изказваници..Шалчето
+1
 
 
Ботевисти много започнаха да защитават кмета като разбраха, че ще им дават пари. Забравиха за другите му простотии. Продажници. И от Локо продължават да мрънкат. А аз да попитам, жителите на града, които не са фенове на нито един от двата клуба, какво ще получат от цялата работа? Вместо парите да се дадат за развитие на спорта като цяло, за салони в училищата, за възстановяване на съществуващи зали - ще дават на някакви си футболни запалянковци, които сами си рушат стадионите, бият се, защото са от различни отбори, нанасят имуществени щети от където минат, събличат деца с чужд екип в градския транспорт (случка от софия). 0 лв. и за двата отбора! Спонсорирайте се сами като сте толкова много!
0
 
 
И едните и другите - като са ви толкова велики отборите защо не могат да се самоиздържат, а чакат на държавна хранилка :D Не съм убеден дали например английските отбори се издържат от данъците на хората...
0
 
 
На тези от задния двор на ВСИ още ли им се обръща внимание? Помнете си финала, че както изглежда отново никой не ви бръсне за нищо (което е нормално за малцинство в града) и е много вероятно да пискате като жени още дълго време. Сори, ама Пловдив е само наш!
0
 
 
Чакай малко, жълтите имат супермодерна база, построена с крадени пари от подсъдимия Василев, Локо нямат база, имат ли нужда от база бе умник? А Спртак и Марица и другите спортове в Пловдив какво? Хайде да оправим селяндурите, а пловдивчани да пият студена вода. Няма да стане.
0
 
 
Искрено се надявам парите да са разпределени от МС, както казва кмета, независимо как. Дори и да трябва собственикът да се включи с някаква сума, пак ще е по-добре, отколкото да започнат срещи, преговори, което означава пазарлъци и протакане във времето. Ако трябва да чакаме да се проектират тепърва другите обекти, че да се одобряват, ще е изключително неблагоприятно за нас!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: