ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (26) | Вчера (28)
Любо Ганев: Нашето място е на Олимпиадата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:22 / 01.01.2020Коментари (0)1450
©
Вицепрезидентът и кандидат за президент на БФВ Любо Ганев коментира победата над Египет с 3:1 в първата контрола преди олимпийската квалификация в Берлин, че нашето място е на Олимпиадата.

"Аз винаги съм оптимист, защото най-малкото знам с какво разполага българският отбор, познавам тези момчета много добре. Виждам, че абсолютно всички имат желанието да покажат, че нашето място е там на Олимпиадата. Сигурен съм, че ще направим хубави мачове. Естествено, че ще бъде трудно, но никой не си мисли, че да отидеш на Олимпиада е много лесно. Сигурен съм, че ще зарадваме българските фенове. Убеден съм, че ще играем на финал на квалификацията", заяви Любо Ганев.

"Обърнах внимание на по-младите, които още не са били на Олимпиада, защото тя е най-голямото събитие в живота на всеки един спортист, което може да изживее. Нещо незабравимо е, както обичам да казвам -"черешката на тортата" в цялата спортна кариера. Опитвам да ги накарам и мобилизирам да дадат всичко от себе си. Шанс да играеш на Олимпиада и то в колективните спортове. Може да ти се случи 2-3 пъти максимум, а сега е един от тези моменти. Тези, които вече са били на Олимпиада, знаят какво губят и ще излязат толкова мотивирани, че няма с какво друго да ги мотивирам. Това исках да им кажа. Аз ще бъда с тях, ще ги подкрепям и да зарадват всички, защото България има нужда отборът да е на Олимпиадата, там е нашето място. Същото важи и за жените, не само за мъжете. Пожелавам си да сме здрави, пък те ще покажат какво могат на игрището", коментира Любо Ганев. 

Волейболистите от националния отбор на България започнаха Новата 2020 година с победа. Играчите на селекционера Силвано Пранди надиграха Египет с 3:0 (25:15, 25:23, 25:22) във втория приятелски мач между двата тима, който се игра днес в столичната зала "Христо Ботев", но бе затворен за публика. След това се изигра още един допълнителен гейм, който бе спечелен от "фараоните" с 25:21.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: