ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: В събота Пловдив ще се изнесе в Разград
Автор: Стойчо Генов 23:11 / 19.11.2019Коментари (18)5055
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи интересен коментар за ситуацията в клуба относно защитника Стивън Езе, бъдещата селекция през зимата, както за предстоящото супердерби срещу Лудогорец.

"Отдавна казах, че когато има театър, има и публика. Радвам се, че в събота Пловдив ще се изнесе в Разград. Радвам се, че ще направим нещо, за да вдигнем радостта на феновете. Отдавам доброто ниво на Локомотив на екипа. Футболът е екипна дейност, така че аз дълги години се мъчих да направя нещо солово, но се оказа, че от много баби се ражда хилаво дете", заяви Крушарски в ефира на "Дарик" радио.

Ето какво още каза собственикът на черно-белите:

В момента трима човека се борим, а другите ме съветват. Мога да кажа Чавдар Цветков е недолюбван много, но за мен е перфектен, защото това, което той ми каза е футболно и той вижда нещата като футболист, а не като запалянко. Аз съм запалянко. На мен ми харесва някой да лъже, да вкарва между краката. Във футбола има и други тънкости, които футболните хора ги виждат по-добре“.

"Пред левскари няма да казвам какви са ни тайните. Вие се радвате само на това, което ще стане. Вие ще се опитате да наближите или нас или Лудогорец. За вас е по-добре ние да паднем“.

"За Стивън Езе съм казал много отдавна. За мен този случай е приключил. Ако за някой не е приключил, това си е за негова сметка. Да си мисли, каквото иска. За мен Стивън Езе вече е затворена страница. Далече е от Роналдо, така че да си мисли какво пожелае. Езе няма място в отбора след 15 декември. Имаме достатъчно негови заместници. С Гонзо и Бруно Акрапович се разбрахме какво ни трябва. Има някои предложения и се работи. На Нова година трима човека ще кацнат. Не мога да ви кажа какви ще са тези трима. Това, което ни трябва – един защитник, един Георги Илиев и един нападател. Това са ми казали поне на мен“.
Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Голямата любов на Стикс си тръгва. Даже Стиксчо си купи сватбена рокля. Жалко за момето. Сигурно ще се самоубие или ще влезе в манастир.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 20.11.2019 г.
0
 
 
ше се изнесем ний от маалата ,други няма
-2
 
 
Локомотив играе най-красивия и атрактивен футбол в България и заслужава титлата. Благодарим на Крушарски, Бруно и на футболистите за прекрасната и незабравима година.
-1
 
 
И великият ни президент е прозрял истината: Пловдив Е САМО ЧЕРНО-БЯЛ и ще се изнесе в Разград! Бижуто на Бижутата на Източен 10 накара дори самите бултраси да признаят , че са в клинична СМЪРТ! Никой жълт повече не може да претендира за нещо от Пловдив, защото Пловдив Е САМО ЧЕРНО БЯЛ!!! Всички в Разград, за едно велико изживяване, Локомотив в битка за титлата, подкрепян от стотици запалянковци! Ех, нямам търпение, хайде да идва събота и да запеем за Пловдивския любимец...
0
 
 
Три каруци с цигани максимум! Поне ще се наядат на кренвирши. Бонус- хобота на Чибота... Саде локу!!!
0
 
 
Крушо, пияницо говедарска,100 мангала не са Пловдив. И знай Зрънкови не са от Пловдив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: