ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Джени Суши: Пулев сграбчи задните ми части, бях шокирана и засрамена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:18 / 29.03.2019Коментари (12)9573
©
Дженифър Равало и адвокатът ѝ Глория Олред дадоха официална пресконференция за медиите в САЩ, на която разкриха още една пикантна подробност около случката с целувката, която Кубрат Пулев отправи на американската репортерка след победата си над Богдан Дину в Коста Меса.

Според "кралицата на голото суши" Кубрат не само я целунал, но си е позволил и да сграбчи задните ѝ части.

"Направихме интервю преди двубоя. На следващия ден - 23 март, след мача между Кубрат и Богдан Дину, помолих Пулев за интервю. Той каза "Да". Направихме интервюто в задната част на залата, в стаята му. Започнах интервюто, в средата той сграбчи лицето ми и ме целуна. Бях шокирана и засрамена, не знаех как да отговоря", заяви Равало.

"След това отидох до масата да си събера нещата и да си взема чантата. Той сграбчи задните ми части и ги стисна с двете си ръце. След това си тръгна, без да каже нищо, и се засмя. Това ме накара да се чувствам неудобно и разочарована, че Кубрат Пулев се е отнесъл с мен по толкова непрофесионален начин", допълни още Дженифър Равало, цитирана от btv.

Тя потвърди и думите на Пулев, че е присъствала на тържеството след успеха. По нейни думи била поканена от приятел и видяла възможност да вземе интервюта и с други боксьори.

"Г-н Пулев не се присъедини почти до края на вечерта. Когато дойде, той се държеше така, все едно нищо не е станало. Но по-късно, на партито, ме помоли да изрежа целувката от интервюто. Не го премахнах, а вместо това го публикувах, защото исках хората да видят какво ми причини. Не исках да се измъкне. Това, което ми стори, беше отвратително. Почувствах се унизена. Никоя жена не трябва да получава такова отношение. С г-н Пулев не сме приятели и нямаме романтична връзка. Той нямаше право да ме целува", завърши Равало.

Още по темата: общо новини по темата: 191
08.09.2021
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Селска буца - търси известност покрай Пулев!Той попадна в капана и.
+1
 
 
Адвокатката ще и помогне да се почувства унизена за да изкара пари.Заради подобни "изнасилвания" Майк Тайсън влезна в пандиза!А,че нашенския Ганьо не съобразява къде е,това вече си е негов проблем и ще си плати!
на 29.03.2019 г.
+4
 
 
Да си изкара медицинско за сътресение след мача. И без това като говори се вижда, че не може да върже изреченията лесно. Временна невменяемост след травма на главата :D
на 29.03.2019 г.
+3
 
 
Пачаврата лице няма.Тя си е пачавра.
+7
 
 
Ей тия силиконови пачи. Само да видят възможност за лесни пари и спиране нямат. А иначе се задява по канапетата с тях. А относно Пулев, хода му наистина не беше на място.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.03.2019 г.
+9
 
 
За съжаление, Кубрат е постъпил много глупаво, под въздействие на емоциите си. Само че тая ще му отмъкне много пари, много. До съд едва ли ще се стигне, но споразумение за плащане на обезщетение за причинени неимуществени вреди ще има. Тая няма да го остави. Това не са българските чалготеки, това е Америка и там всеки гледа да изкара пари от другия.
+5
 
 
Тоя грозен бубарак не бих го удостоил с поглед! Крайно време е да се заведе дело срещу такива парцали като нея - която е полугола на интервю, държи се предизвикателно и явно с провокативното си поведение търси повод да се изкара жертва.
-1
 
 
Шпаньоли мандръсат се от 12 годишни,като циганите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: