ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Костадин Ангелов: Ще докажем, че не сме шматки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:35 / 12.03.2009Коментари (0)6021
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев говори пред медиите преди мача с Левски
"Надявам се да видя този Ботев, който видях през подготовката и съм убеден, че това ще се случи. Отборът ще играе за победа, всички са в добро настроение. Единствените с проблеми са Гаров и Семерджиев, но имам уверение от лекарския щаб, че ще са готови за мача", съобщи пред репортер на Plovdiv24.bg старши-треньорът на "канарчетата" Костадин Ангелов. "Все още не е взето крайно решение за това кой ще е на вратата. Аз нося отговорност за това кой ще е титуляр, но обикновено разчитам на мнението на треньора на вратарите. Славчо Тошев си има вътрешен правилник и глобата му от 500 лв за отказ да играе в дубъла е наложена от ръководството. Не виждам какъв е проблема за тази глоба - в състава на Черноморец например играха няколко опитни футболисти, един от които дълги години капитан на тима. Мисля, че няма значение кой колко мача има в националния отбор и кой къде е играл, в Ботев всички са равни."

"Георги Аврамов не беше готов физически. Доста време беше контузен и вече се възстановява, мисля че е готов и най-вероятно ще попадне в групата."

"Премиите в този мач ще бъдат завишени. С колко точно обаче няма да съобщаваме на футболистите, за да им оказва негативно въздействие. Това е мач в който парите нямат значение, аз бих го играл и за без пари."

"Виждам слабости в Левски, аз лично ги знам, тъй като съм ги наблюдавал доста. Дали ще ги използваме, това зависи от нас. Неслучайно казвам, че излизаме да победим. Не мисля, че сме неспособни да победим. Тиражира се някакво мнение, че Ботев са шматките - загубиха първия мач и те са шматките. Ще ви докажем този мач, че е е така."

"Моята цел е да печелим във всеки един мач. Футболистите ако го разберат това, аз съм убеден, че ще сме изненадата на първенството. Вярвам в това нещо и ще видите в този мач, че Ботев ще се представи добре. Настроението в съблекалнята е добро и момчетата са амбициран. Не ни е страх от Левски, не са с по 4 крака," завърши Костадин Ангелов на днешната пресконференция.

След утрешната тренировка "канарчетата" ще бъдат събрани на режим в хотел Империал. Италианският вратар, който бе пристигнал на проби пък бе върнат в родината си.

Още по темата: общо новини по темата: 16
17.03.2009
16.03.2009
15.03.2009
14.03.2009
14.03.2009
14.03.2009
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: