»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утбол“енисЅаскетбол¬олейболƒругиƒёЎ‘утзал»нтервю√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (5)
Ћили √еоргиева: ќтново си измихте ръцете с мен, но не казвате за 4-месечните лъжи
јвтор: ¬асил ƒинев 14:45 / 29.05.2018 оментари (20)14899
© Facebook
ѕловдивското дете чудо в родната лека атлетика Ћил€на √еоргиева отговори остро на нападките и обвинени€та на бившите си треньор и шеф в — Ћј “раки€.

 акто Plovdiv24.bg вече информира своите читатели, адвокат јнтоанета Ќиколова, треньорката –адмила —танкович и шефът на клуба Ћил€на “омова дадоха пресконференци€, на ко€то изтъкнаха, че Ћили √еоргиева е показала грозен жест към бившата си наставничка по време на лекоатлетически€ турнир "ѕловдив", в който т€ не бе допуснатка до офиц;иално участие.

“алантливата лекоатлетка предпочете да об€сни публично какви проблеми е имала с бившите си началници в клуба.

≈то какво написа Ћили √еоргиева в лични€ си профил във ‘ейсбук:

≈вала, г-жо “омова, г-жо —танкович и адвокат Ќиколова!

»змихте си ръцето отново с мен и жеста ми, отправен към г-жа —танкович† 😅 😅 😅 😅, но не казвате за лъжите през тези 4 месеца, че ще б€гам и разигравките и безполезните разговори, в които б€хте толкова мила и убедителна, че всичко ще бъде в мо€ полза. √оспожо “омова, обещахте, че споразумение ще има, защото ¬ие като гол€м спортист и човек на ниво дадохте дума, че ще бъде грехота да унищожите таланта ми, защото имам неразбирателство с –адмила —танкович.

јаа колкото до жеста ми »«¬»Ќя¬јћ —≈, Ќј ¬—»„ » ’ќ–ј,  ќ»“ќ Ѕя’ј Ќј —“јƒ»ќЌ ѕЋќ¬ƒ»¬, но просто ¬ие, г-жо “омова и г-жо —танкович, ме направихте луда с лъжите си, че ще б€гам и затова не издържах и си позволих да го направ€. —лед всички€ този психически тормоз, който ми насесохте, не мислех, защото б€х на€сно, че каквото и да направ€, ¬ие н€ма да ме пуснете да се състезавам тази година, защото това при вас е практика.

Ќе ми пуснахте за€вка за състезание нито веднъж, а винаги ¬и чаках до последни€ момент и всеки път б€х излъгана. ј грозната ¬и постъпка на “урнир ѕловдив мина всички граници.... јз отидох на стадиона б€х в списъка на 800м. и 30 мин. преди да бъде даден старт, ¬ие г-жо “омова лично се обадихте на –адмила —танкович и казахте да ме зачертае от списъка† 🤣 🤣 🤣 🤣†

—лед като проведохме разговор с един от шефовете на федераци€та, той каза, че ¬ие отричате да сте казвала това ... кой лъже и кой се излага?!

 ј∆≈“≈  ј ¬ќ ÷≈Ћ»“≈ ƒј Ќјѕ–ј¬»“≈, ƒј Ќ≈ Ѕя√јћ “ј«» √ќƒ»Ќј, »Ћ» —ћя“ј“≈, „≈ —Ћ≈ƒ ¬—»„ ќ “ќ¬ј ў≈ —≈ ќ“ ј∆ј?!†Ћ≈Ћ≈Ћ≈ Ѕ–ј¬ќ!!! ѕќ—“»√Ќј’“≈ ≈ƒЌќ, —ѕ–я’“≈ ћ≈, Ќќ Ќяћј  ј  ƒј ћ≈ ќ“ ј∆≈“≈, ƒќ–» ¬» ЅЋј√ќƒј“я «ј ¬—»„ ќ “ќ¬ј,  ќ≈“ќ Ќјѕ–ј¬»’“≈. «јўќ“ќ ћ» ќ“¬ќ–»’“≈ “ќЋ ќ¬ј ћЌќ√ќ ¬–ј“» » ¬—»„ ќ ћ» ¬Џ–¬»  ј “ќ “–яЅ¬ј. ¬ћ≈—“ќ ƒј ћ» »«¬јƒ»“≈ ќ„»“≈ ¬»≈ ћ» »«ѕ»—ј’“≈ ¬≈∆ƒ»“≈.†ЅЋј√ќƒј–я ¬», ѕ–ќƒЏЋ∆ј¬ј…“≈ ¬—≈ “ј ј, «ј ƒј —“ј¬јћ ќў≈ ѕќ-—»ЋЌј » ѕќ- ћќ“»¬»–јЌј!!!
ќще по темата: общо новини по темата: 14
03.07.2019
12.06.2019
28.01.2019
21.01.2019
10.01.2019
25.07.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+2
 
 
ќставете момичето да се развива,кърлежи! ƒа истината е н€къде по средата сигурно,но такъв талант се ражда един път на 100 години,ето защо ¬ие малоуми,треньори и ръководители,които убихте спорта в последните 25 години,ще замълчите точно в негово име!
+4
 
 
≈то така ние губим таланти и те отиват да се състезават за други държави и взимат медали защотото там горе в офисите на едни дами не знам дами ли са или дж.... “р€бва да им целуваш задниците за да успееш
+3
 
 
Ѕ€гай от тази страна, дете ! Ѕ€гай и не се обръщай !
+5
 
 
—тоичков е искал в "Ѕотев", но ¬иден јпостолов му казал: "“акива като теб с лопата да ги ринеш" :)))))))
+7
 
 
Ѕраво моето дете така се прави мачка пък те нека си приказват след време ще се би€т в гърдите какъв състезатил са създали ”—ѕ≈’рЯШЪрЯШЩ
+6
 
 
Ќека де...само ще амбицират момичето,старите нафукани баби. ≈дно време и в Ѕотев казали на —тоичков ,че не е преспективен при т€х.«а хубаво е било!
+5
 
 
Ћили, на такива тренери и ръководители им покажи всичките си средни пръсти за сбогом, след това се свържи с »вет Ћалова- олио и б€гай в »тали€; там ще те оцен€т...
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

ѕрогнозирай
—трасбург
25.07
ћакаби ’айфа
1
X
2
ƒруг тип прогноза:
ќтвори мача,
виж прогнозите
јктуални „етени “еми
ѕетрович: јко  ристиан ƒимитров напусне, аз си тръгвам на следващи€ ден
Ќеделев блесна с хеттрик при първата победа на Ѕотев през нови€ сезон
ћиси€та е възможна! ≈то евентуалните съперници на Ћоко в трети€ кръг на Ћига ≈вропа
¬ Ѕотев превишиха бюджета за заплати, ръководството отр€за ∆елко
 рушарски: ўе разкажем играта на —партак (“ърнава) чрез нападение с комари
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: