ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби от Левски с гол от фаул в дебюта на Акрапович
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:19 / 04.11.2017Коментари (15)7586
© Plovdiv24.bg
Локомотив загуби от Левски с 0:1 в мач от 15-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Георги Аспарухов" в столицата. Двубоят бе официален дебют за наставника на пловдивчани Бруно Акрапович.

Единственото попадение бе дело на Жорди Гомес от фаул, а цяло второ полувреме пловдивчани играха с човек повече заради изгонването на Иван Горанов.

Поражението остави Локо на 8-о място във временното класиране с актив от 20 точки.

Първото полувреме бе равностойно, като головите положения просто липсваха. 

В 30-ата минута треньорът на Локо Бруно Акрапович трябваше да прави принудителна смяна, след като Умарбаев получи контузия в лявото коляно. Таджикският национал бе заменен от Дани Кики.

Левски поведе в 38-ата минута от статично положение. Жорди Гомес изпълни с левия крак по перфектен начин пряк свободен удар от 25 метра, насочвайки топката в горния ляв ъгъл на вратата на Мори Диао, който не помръдна.

В 42-ата минута бившият "смърф" Иван Горанов събори пред пеналта откъсващия се сам срещу вратаря на Левски Димо Бакалов, а реферът Николай Йорданов му вдигна директен червен картон.

При отсъденото нарушение Симеон Райков шутира с левия крак над стената, но в аут.

След почивката Левски бе по-активният отбор и на няколко пъти бе близо до нов гол, но вратарят на Локо Мори Диао спаси ударите на сините. Пловдивчани пък така и не стигнаха до чиста голова ситуация.

Секунди преди края черно-белите имаха претенции за дузпа. Димо Бакалов шутира с левия крак и футболист на Левски спря топката с ръка, но реферът не посмя да посочи бялата точка.

Локо игра в състав:



Още по темата: общо новини по темата: 20
05.11.2017
05.11.2017
04.11.2017
04.11.2017
03.11.2017
02.11.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо изобщо се налагат съди да стоят зад вратата, след като няма значение какво виждат . Пълна пародия ни е съдийството! Този със загладения перчем трябва да го изгонят от футбола пожизнено. Видя дуспата отлично, защото беше на по-мако от 2 метра, но пожела да си свали гащите и да се наведе на сините.
+1
 
 
Ще имали наказания на съдиите за неотсъдена дузпа.За една засада срещу Верея левскари олакаха света и наказания имаше.По този начин ли трябва да вдигаме самочуствието на грандовете Левски,Цска,Лудогорец пък и Славия на бати Венци отборчето.Ами да си играят само те,без туй другите са само за баластра
0
 
 
Напънаха се , ама нещо липсва Камбуров да ги вкарва. Заслужена загуба. Поне вдигнаха малко локомотивския дух
-1
 
 
Колкото можаха играха .Съдията не видя няписяна дузпа но здраве да е.Защо не харесвате вратаря като момчето извади поне два сигурни гола.Само Локо пд
0
 
 
Никой ли не видя положението с червения картон, който продажника Йорданов даде на Горанов? И после за компенсация всички фалове бяха за левски? Пародия на съдийство. Не че с друг съдия щяхме да бием, но защо се пренебрегват очевидни грешки като тази с картона и тази с играта с ръка в наказателното.... За всеки е ясно че нашите толкова си могат на тоя етап, с тва ръководство и политика на управление.
0
 
 
Блек сабат за пловдивските отбори - Локо изпусна да вземе точка, академиците допуснаха Лукойл да ги попари през второто полувреме и проиграха мача :(((((
0
 
 
Чиста дузпа за Локото , но не вярвам да има български съдия , който да посмее да свири в 90-та мин. дузпа срещу говедата и то на Герена !
+2
 
 
Че сме слаби е ясно, но защо не свириха чиста дузпа за нас? Така говедата щяха да минат Ботев само с една точка! Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: